Comunicats de premsa

Dissabte 29 de setembre de 10.30 h a 14.30 h hores a la Catedral del Vi de Nulles

Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’

27/09/2018

Coincidint amb la festa la cooperativa presentarà el nou cava Gran Reserva "Adernats PUR"

Després de l'espectacular Vinitfest del passat estiu, el celler modernista de Nulles prepara una nova festa pel proper dissabte 29 de setembre. En aquesta ocasió serà la primera 'Festa de la Verema' celebrada mai a Nulles. Un dia que busca retre homenatge als veremadors que, any rere any, fan possible les collites que donen vida als vins i caves Adernats. Un moment culminant on es recullen els fruïts de tot l'any, mai millor dit.

Com ja va essent tradicional en les propostes que venen de Nulles, aquesta no serà una activitat qualsevol. Sinó que es busca celebrar una autèntica festa, on descobrir els secrets de la verema tradicional posant-nos a la pell d'un viticultor de manera lúdica i festiva. El dia començarà a dos quarts d'onze davant de l'imponent Catedral del Vi de Nulles. Una vegada preparats amb barrets, senalles i estisores, enfilarem camí cap a la vinya. Allí esmorzarem coques del Forn de Nulles i rebrem unes nocions bàsiques per aprendre a podar. Una vegada haguem omplert el cistell al ritme de la música i amb l'ajuda d'un carro estirat per cavalls, portarem el raïm al celler per trepitjar-lo i obtenir el most, el suc del raïm.

Aquest preuat beuratge, dolç i saludable, que és la base dels vins i caves de l’anyada 2018. Un moment important que serà celebrat amb un vermut concert a càrrec de Fenya Rai, grup vallenc que ens proposa una remirada a la música d’arrel tradicional i popular. També podrem tastar diferents varietats de most acompanyats per Patates Palau, fuet i olives arbequines km.0 regades amb els vins i caves Adernats.

La fita festiva on s’espera un centenar de persones, també s'aprofitarà per presentar -i tastar- el nou cava Gran Reserva "Adernats PUR", una nova creació de l’equip enològic que busca expressar la puresa d'una terra privilegiada per al cultiu de la vinya, l’oliva, l’avellana... Un cava singular sense licor d’expedició, pur i salvatge com la terra que l’ha vist néixer. El cava es trobarà a la venda, a partir del mateix dissabte 29, en un elegant estoig individual.

L'activitat s'ha de reservar prèviament al telèfon 977 602 622 o al correu electrònic enoturisme@vinicoladenulles.com i té aforament limitat. El preu és de 20€ per adult i 5€ per nens de 6 a 16 anys -gratuït per a menors de 6 anys-.

Una autèntica festa que no us podeu perdre!

 

Més informació

Dissabte 29 de setembre de 10.30 h a 14.30 h
Adernats - Vinícola de Nulles
C. Estació, s/n - Nulles (Tarragona)

Programa

  • 10.30 h Convocatòria davant del celler i benvinguda
  • 10.45 h Petita ruta entre vinyes i esmorzar
  • 11 h Verema musical
  • 12 h Tornem al celler per a trepitjar el raïm
  • 12.45 h Tast de mostos i vins
  • 13 h Inici del vermut concert amb Fenya Rai
  • 14 h Presentació del nou cava Gran Reserva ADERNATS PUR Brut Nature
  • 14.30 h Fi de festa

*Paral·lelament, oferirem una única hora de visita al celler a les 12 h.

Preus i possibilitats

  • Adult verema (+16 anys)  > 20€
  • Nens verema (6-16 anys) > 5€
  • Visita guiada + vermut adult > 12€
  • Visita guiada + vermut nens > 5€
  • Entrada només al vermut concert (a partir de les 12:30h) > 7€
  • Entrada només al vermut concert (nens) > 3€
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x