Comunicats de premsa

Dissabte 29 de setembre de 10.30 h a 14.30 h hores a la Catedral del Vi de Nulles

Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’

27/09/2018

Coincidint amb la festa la cooperativa presentarà el nou cava Gran Reserva "Adernats PUR"

Després de l'espectacular Vinitfest del passat estiu, el celler modernista de Nulles prepara una nova festa pel proper dissabte 29 de setembre. En aquesta ocasió serà la primera 'Festa de la Verema' celebrada mai a Nulles. Un dia que busca retre homenatge als veremadors que, any rere any, fan possible les collites que donen vida als vins i caves Adernats. Un moment culminant on es recullen els fruïts de tot l'any, mai millor dit.

Com ja va essent tradicional en les propostes que venen de Nulles, aquesta no serà una activitat qualsevol. Sinó que es busca celebrar una autèntica festa, on descobrir els secrets de la verema tradicional posant-nos a la pell d'un viticultor de manera lúdica i festiva. El dia començarà a dos quarts d'onze davant de l'imponent Catedral del Vi de Nulles. Una vegada preparats amb barrets, senalles i estisores, enfilarem camí cap a la vinya. Allí esmorzarem coques del Forn de Nulles i rebrem unes nocions bàsiques per aprendre a podar. Una vegada haguem omplert el cistell al ritme de la música i amb l'ajuda d'un carro estirat per cavalls, portarem el raïm al celler per trepitjar-lo i obtenir el most, el suc del raïm.

Aquest preuat beuratge, dolç i saludable, que és la base dels vins i caves de l’anyada 2018. Un moment important que serà celebrat amb un vermut concert a càrrec de Fenya Rai, grup vallenc que ens proposa una remirada a la música d’arrel tradicional i popular. També podrem tastar diferents varietats de most acompanyats per Patates Palau, fuet i olives arbequines km.0 regades amb els vins i caves Adernats.

La fita festiva on s’espera un centenar de persones, també s'aprofitarà per presentar -i tastar- el nou cava Gran Reserva "Adernats PUR", una nova creació de l’equip enològic que busca expressar la puresa d'una terra privilegiada per al cultiu de la vinya, l’oliva, l’avellana... Un cava singular sense licor d’expedició, pur i salvatge com la terra que l’ha vist néixer. El cava es trobarà a la venda, a partir del mateix dissabte 29, en un elegant estoig individual.

L'activitat s'ha de reservar prèviament al telèfon 977 602 622 o al correu electrònic enoturisme@vinicoladenulles.com i té aforament limitat. El preu és de 20€ per adult i 5€ per nens de 6 a 16 anys -gratuït per a menors de 6 anys-.

Una autèntica festa que no us podeu perdre!

 

Més informació

Dissabte 29 de setembre de 10.30 h a 14.30 h
Adernats - Vinícola de Nulles
C. Estació, s/n - Nulles (Tarragona)

Programa

  • 10.30 h Convocatòria davant del celler i benvinguda
  • 10.45 h Petita ruta entre vinyes i esmorzar
  • 11 h Verema musical
  • 12 h Tornem al celler per a trepitjar el raïm
  • 12.45 h Tast de mostos i vins
  • 13 h Inici del vermut concert amb Fenya Rai
  • 14 h Presentació del nou cava Gran Reserva ADERNATS PUR Brut Nature
  • 14.30 h Fi de festa

*Paral·lelament, oferirem una única hora de visita al celler a les 12 h.

Preus i possibilitats

  • Adult verema (+16 anys)  > 20€
  • Nens verema (6-16 anys) > 5€
  • Visita guiada + vermut adult > 12€
  • Visita guiada + vermut nens > 5€
  • Entrada només al vermut concert (a partir de les 12:30h) > 7€
  • Entrada només al vermut concert (nens) > 3€
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST 12/06/2019 Set edicions exhaurint entrades amb més de 500 persones, avalen la festa de referència del món vinícola tarragoní   Vinitfest 2019 Un any més, i ja en van vuit, la Catedral del Vi de...
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació 07/06/2019 Les 194 cooperatives agràries catalanes aporten el 35% de la Producció Final Agrària La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra satisfeta amb la presentació, avui 7...
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project”
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project” 05/06/2019 L’empresa perellonenca Mel Muria s’ha desplaçat fins a Lunigiana, a la Toscana italiana, com a ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, per participar a la iniciativa de...
“Tots sumem!”, la iniciativa solidària de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas
“Tots sumem!”, la iniciativa solidària de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas 05/06/2019 La cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre impulsa la tercera edició del Vi Solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. En el decurs de la gran...
La candidatura d’UP, la FCAC, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica guanya les eleccions del CCPAE
La candidatura d’UP, la FCAC, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica guanya les eleccions del CCPAE 04/06/2019 La Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica, han guanyat les...
Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya (CBPC) i al decàleg de sostenibilitat integral
Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya (CBPC) i al decàleg de sostenibilitat integral 30/05/2019 CEVIPE, empresa cooperativa de segon grau s’ha adherit a l’Acord de Bones Pràctiques Comercials que promou el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord té com a...
FCAC acull favorablement  la Llei d’espais agraris
FCAC acull favorablement la Llei d’espais agraris 29/05/2019 Són imprescindibles una actuació coordinada del Govern i la  participació del cooperativisme en el desenvolupament de la llei La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es...
La collita d’ametlla creixerà un 43% a Catalunya
La collita d’ametlla creixerà un 43% a Catalunya 29/05/2019 A Catalunya conviuen dos sistemes productius: el tradicional de secà amb risc d’abandonament i les noves plantacions de regadiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x