Cellers Unió ampliarà el celler dels Guiamets per a augmentar la capacitat de producció i dotar-lo d’una nova sala de criança i nova línia d’embotellat. Es tracta d’una clara aposta de Cellers Unió per la Denominació d'Origen Montsant, gràcies a l’èxit dels vins d’aquesta DO i a les bones perspectives de futur. La inversió total se situarà al voltant dels 2 milions d’euros.
Amb l’ampliació, es construirà un nou edifici al costat del celler actual. En total, el celler dels Guiamets sumarà 1.200 m2 útils addicionals que es destinaran a una nova sala de criança (amb una capacitat d’entre 300 i 700 bótes), una nova línia d’embotellat, sala de dipòsits, magatzem i sala de tast. Tot plegat permetrà incrementar en un 40% la capacitat d’elaboració. L’objectiu és que les noves instal·lacions entrin en funcionament de cara a la campanya 2019.
Actualment el celler dels Guiamets és el punt de referència de Cellers Unió a la Denominació d’Origen Montsant. Es troba ubicat al centre d’aquesta petita població, a la zona sud de la DO. Es tracta d’un celler original de 1917, amb un segle d’història, que s’ha anat adaptant fins a convertir-se en un celler modern i versàtil. El Celler va entrar a formar part del grup Unió l’any 2014, i des de llavors ha estat a càrrec de l’enòleg Àngel Teixidó. Cellers Unió hi elabora la seva gamma de vins "Perlat", "Dairo" i "Mas dels Mets".
Cellers Unió és un celler cooperatiu fundat a Reus l’any 1942. Agrupa milers de famílies d’agricultors catalans i, actualment, elabora vins de les denominacions d’origen Priorat, Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h