La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è aniversari.
L’acte començarà amb una explicació de l'artista Enric Adserà Riba referida a la seva obra "Oda al Passat”, que s’exposa de forma permanent al celler.
A continuació, la cantant Maria Jacobs actuarà en un espai espectacular, damunt les tines del celler, i els assistents podran participar d’un tast de vins de celler.
Per acabar, està prevista la degustació d'un aperitiu i del vi Cabanal Ancestral edició limitada 125è Aniversari. Per realitzar aquesta activitat de degustació (no el concert, que és gratuït), cal comprar els tiquets a l'Agrobotiga de la Cooperativa.
L’actuació de Maria Jacobs s’emmarca en el projecte estratègic Muntanyes Modernistes del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.
MÉS INFORMACIÓ
ACTE Com sona el Celler de Barberà?
DATA 11 d'octubre
PROGRAMA
19.45 h Explicació de l'obra "Oda al Passat, d'Enric Adserà Riba. Accés lliure i gratuït
20.30 h Concert de Maria Jacobs. Tast de vins al finalitzar el concert a la zona de degustació. Accés lliure i gratuït
21.30 h Degustació d'aperitiu en format de tapes i del Cabanal Ancestral 125è Aniversari. Activitat de pagament (venda de tiquets a l'Agrobotiga)
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h