La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è aniversari.
L’acte començarà amb una explicació de l'artista Enric Adserà Riba referida a la seva obra "Oda al Passat”, que s’exposa de forma permanent al celler.
A continuació, la cantant Maria Jacobs actuarà en un espai espectacular, damunt les tines del celler, i els assistents podran participar d’un tast de vins de celler.
Per acabar, està prevista la degustació d'un aperitiu i del vi Cabanal Ancestral edició limitada 125è Aniversari. Per realitzar aquesta activitat de degustació (no el concert, que és gratuït), cal comprar els tiquets a l'Agrobotiga de la Cooperativa.
L’actuació de Maria Jacobs s’emmarca en el projecte estratègic Muntanyes Modernistes del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.
MÉS INFORMACIÓ
ACTE Com sona el Celler de Barberà?
DATA 11 d'octubre
PROGRAMA
19.45 h Explicació de l'obra "Oda al Passat, d'Enric Adserà Riba. Accés lliure i gratuït
20.30 h Concert de Maria Jacobs. Tast de vins al finalitzar el concert a la zona de degustació. Accés lliure i gratuït
21.30 h Degustació d'aperitiu en format de tapes i del Cabanal Ancestral 125è Aniversari. Activitat de pagament (venda de tiquets a l'Agrobotiga)
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h