Un grup format per escriptors i fotògrafs estrangers del món del vi, molt influents en el seu àmbit, varen visitar ahir el Celler Modernista de Nulles. La visita estava organitzada per la prestigiosa publicació Wine Pleasures promotora de els “50 Great Caves”, i forma part d’una acció per donar a conèixer tant al consumidor final, com al professional del vi i cava (tendes importadors i mitjans de premsa) els caves que han tingut les més altes puntuacions en la última publicació dels “50 Great Caves”, com és el cas del Adernats XC de la Vinícola de Nulles. Un altre dels objectius d’aquesta acció és promoure internacionalment els cellers que realitzen accions enoturístiques potenciant-les a través d’articles de premsa, tant en els mitjans tradicionals com en els digitals.
Els visitants varen poder gaudir d’una visita a les vinyes i al Celler Modernista, un tast de vins i caves Adernats, finalitzant amb un sopar ViNitCultura maridat sota els arcs modernistes, que convidava a endinsar-se en un ambient encisador acompanyats d’un fil musical amb la llum d’espelmes i entorxes. El sopar va ser elaborat pel prestigiós xef Àngel Solé que va preparar un menú especial per l’ocasió.
A les poques hores de la seva visita els periodistes ja han elaborat la primera crònica internacional, a més d’una gran quantitat de publicacions en les xarxes socials amb les seves agradables sensacions, tant per la seva visita a la catedral del vi com per la gran qualitat dels vins i caves Adernats que varen provar, a més de ressaltar l’inoblidable experiència que varen viure.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h