Carregant web FCAC

El Bouquet Festival tanca temporada a la Catedral del Vi de Nulles

La pianista Maria Parra tancarà el cicle (música · vi · cultura) presentant el seu nou àlbum “Rêverie”

20/10/2014

El proper divendres 24 d’Octubre, la pianista Maria Parra actuarà al celler modernista de Nulles protagonitzant l’últim concert del Bouquet Festival. Aquest concert en un espai extraordinari com és la Catedral del Vi de Nulles, servirà per reforçar la col·laboració de la marca de vins i caves Adernats amb el festival, doncs ha posat el punt final a cada concert amb un tast maridant música i vi.

El concert també servirà de presentació del nou treball discogràfic de la pianista “Rêverie”, homenatge als somnis d'infància, amb obres de Schumann, Debussy, Albéniz i Granados, així com composicions pròpies. Aquest disc, escollit per la discogràfica Verso de Madrid, serà distribuït a nivell internacional i es presentarà a Madrid per a la premsa nacional el 20 de novembre a “La Quinta de Mahler”.

Les entrades es poden trobar a la venda a Tarragona (oficina d’Itinere al c/ Baixada del Roser, 8), Valls (rest. Portal 22 a la Plaça Portal Nou, 22) i a Nulles (vinoteca Adernats al mateix celler c/Estació s/n).

Per a més informació i reserves al 977 602 622 /ext. 105

Contacte:
Vinícola de Nulles: Adam Albert 616 88 55 23
Bouquet Festival: Maria Parra 626 257 123
-
Data: 24 d’Octubre de 2014
Hora: 19:30h
Espai: Celler modernista de Nulles

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya