Amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta va organitzar el passat 5 de març, a Barcelona, una jornada professional de tast d’oli d’oliva.
En aquesta sessió, dirigida per un membre del Panell de Tast Oficial d’Olis de Catalunya, es van valorar organolèpticament tres olis de diferents categories: dos d’ells de la DOP Terra Alta corresponents a la varietat empeltre i un tercer que era un oli d’oliva refinat. L’objectiu era fer evidents les diferències entre ells destacant els atributs positius de l’oli verge extra.
La jornada va servir per donar a conèixer a un col·lectiu de prescriptors, com són els sommeliers, les particularitats i característiques de l’oli produït a la Terra Alta així com les propietats i beneficis del consum de l’oli verge extra.
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h