Carregant web FCAC

La FCAC participa al tast d’oli de la DOP Terra Alta

12/03/2018

Presentació a Barcelona dels nous olis al col·lectiu de sommeliers

Amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta va organitzar el passat 5 de març, a Barcelona, una jornada professional de tast d’oli d’oliva.

En aquesta sessió, dirigida per un membre del Panell de Tast Oficial d’Olis de Catalunya, es van valorar organolèpticament tres olis de diferents categories: dos d’ells de la DOP Terra Alta corresponents a la varietat empeltre i un tercer que era un oli d’oliva refinat. L’objectiu era fer evidents les diferències entre ells destacant els atributs positius de l’oli verge extra.

La jornada va servir per donar a conèixer a un col·lectiu de prescriptors, com són els sommeliers, les particularitats i característiques de l’oli produït a la Terra Alta així com les propietats i beneficis del consum de l’oli verge extra.

Altres notícies
26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

10.06.2025

Els olis d’oliva de cooperatives catalanes reben 6 medalles al concurs internacional London IOOC

10/06/2025

Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya