Serveis

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya és una organització que treballa amb les cooperatives i per a les cooperatives

Aquesta és la nostra raó de ser, i amb aquesta finalitat disposem d’una completa estructura de serveis que té com a finalitat contribuir al desenvolupament del sector i potenciar la seva capacitat competitiva al temps que vetllem per la integració social, el medi ambient i, en definitiva, l’equilibri territorial.

Per a la prestació integral de serveis a l’empresa agrària, la Federació compta amb un equip humà multidisciplinar integrat per enginyers agrònoms, advocats, economistes, veterinaris, biòlegs, pedagogs, periodistes i experts en màrqueting, xarxes socials, relacions laborals i ciències polítiques, entre d’altres especialitats. Els professionals de la Federació treballen conjuntament i proposen les solucions més adequades a la casuística de cada empresa cooperativa.

Bona part dels serveis que es presten són gratuïts, mentre que altres tenen un cost reduït per a les cooperatives federades.

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x