Carregant web FCAC

Consell rector

Maria Casoliva
Fruita i Horta

Representant en nom de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent
 

Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits de fruita, cítrics i horta. Representant territorial de Lleida.

Representa la FCAC a la Promotora d’Exportacions Catalanes (Prodeca), a la Taula Sectorial Agrària de la Fruita Dolça del Departament d’Acció Climàtica i a l’Observatori de la Fruita Fresca.

A nivell estatal, té la representació de la fruita i l’horta catalanes en el Consell Sectorial de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i en el si del Grup de Treball de Fruita de Llavor i Fruita de Pinyol. També participa en el Grup de Contacte sobre Poma i Pera d’Itàlia, França, Espanya i Portugal.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
 

Biografia

Sanaüja,1984

Fructicultora i cerealista. Es va incorporar al món agrari l’any 2015 per continuar amb l’explotació familiar i apostar per un nou cultiu a la zona, la pomera.

Va estudiar Ciències Ambientals a la Universitat de Girona (UdG) i té un Màster en Ecologia Fonamental i Aplicada per Universitat de Girona – Universitat de Barcelona (UdG-UB).

És la presidenta de la Cooperativa Agrària del Llobregós (Noguera), de creació força recent i encarada a la producció de poma en alçada. També és membre del consell rector del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent.

Forma part de l’Associació de Dones del Món Rural des de la seva creació.

Actualment és regidora de l’Ajuntament de Sanaüja i, durant dos anys, va ser consellera al Consell Comarcal de la Segarra.

“Necessitem una hortofructicultura forta i amb perspectiva de futur. Només així podrem garantir aliments de qualitat i saludables, paisatges heterogenis i fixació de la gent al territori.”

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Conreus Herbacis i Farratges
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Pinsos
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya