Carregant web FCAC

Consell rector

Josep Lluís Escuer
Subministraments

Representant en nom de la cooperativa Fru-Rose


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits  de subministres -fitosanitaris, adobs, llavors i carburants- i d’assegurances agràries.

Representa la FCAC a la Comissió de Malbaratament i Sostenibilitat del Consell Català de l'Alimentació, a la Comissió Assessora de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), a la Comissió Territorial d’Assegurances Agràries de Catalunya i a la Mesa d'Ús Sostenible de Productes Fitosanitaris.

Secretari del Consell Català de la Producció Integrada.

A nivell estatal, és vicepresident del Consell Sectorial de Subministres i president del Grup de Treball de Carburants de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya. A més, forma part dels Grups de Treball de Fitosanitaris, de Fertilitzants i de Llavors de la mateixa organització.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

Rosselló, 1964

Productor i fill de productors de préssec, nectarina, paraguaià i pera, Josep Lluís Escuer defensa que sense subministres no hi hauria agricultura.

És president de la cooperativa Fru-Rose (Rosselló) i membre del consell rector d’ActelGrup, càrrec que ja havia ostentat durant tres mandats anteriors en representació de la secció de subministraments.

Des de sempre ha estat vinculat als moviments transversals de la societat catalana, tant d’àmbit nacional com local. Al llarg de tres legislatures va formar part del govern municipal de l’Ajuntament de Rosselló, des d’on va promoure la transformació urbanística del municipi.

Anteriorment, havia estat impulsor i secretari de la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana.

“Adobs, fitosanitaris, carburants i assegurances agràries són vitals per a tots els cultius i estar agrupats ens permet comprar inputs a preus competitius. Aquest àmbit ha evolucionat amb l’aplicació de noves normatives mediambientals.”

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Conreus Herbacis i Farratges
Fruita i Horta
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Pinsos
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya