Carregant web FCAC

Congrés Català de la Cuina

16/10/2018

El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Ramon Sarroca, ha participat, avui, en la primera jornada del Tercer Congrés Català de la Cuina que ha tingut lloc a la ciutat de Lleida. Ramon Sarroca ha destacat el valor dels productes alimentaris com a fonament de la cuina i la gastronomia catalanes i ha remarcat el paper dels productors i del cooperativisme en la transformació i la comercialització del producte que arriba al consumidor final, sigui a través de la restauració, les agrobotigues o la distribució comercial.

Finalment, ha plantejat reptes de futur com l’aproximació entre la restauració i els productors, mitjançant el cooperativisme, per tal de reforçar els vincles de la cultura gastronòmica del país amb el producte, l’esforç del productor i el seu paper en la cura dels paisatges.

En el congrés, també han participat xefs amb estrella Michelin, com el lleidatà Joel Castanyé i el francès Jean Louise Neichel.

Altres notícies
14.07.2025

La FCAC alerta que es multiplicaria per 6 la importació de mel d'Ucraïna sense aranzels

14/07/2025

El sector apícola de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), junt amb Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya, mostren el...

10.07.2025

La FCAC reclama mesures de prevenció per protegir el mosaic agroforestal al territori

10/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) lamenta profundament les víctimes mortals i els ferits en les tasques d’extinció dels...

09.07.2025

La FCAC es reuneix amb el conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper

09/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, el...

01.07.2025

Caprabo i la FCAC refermen el seu compromís amb la proximitat amb la celebració de la Jornada Gastronòmica de productes de cooperatives agràries de Catalunya

01/07/2025

Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...

25.06.2025

El sector vitivinícola català analitza els nous reptes dels vins desalcoholitzats

25/06/2025

El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...

17.06.2025

Rafael Ramon, nou president de la Junta Rectora del CCPAE

17/06/2025

El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...

17.06.2025

La collita de cereal es recupera després de tres anys de sequera

17/06/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya