El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Ramon Sarroca, ha participat, avui, en la primera jornada del Tercer Congrés Català de la Cuina que ha tingut lloc a la ciutat de Lleida. Ramon Sarroca ha destacat el valor dels productes alimentaris com a fonament de la cuina i la gastronomia catalanes i ha remarcat el paper dels productors i del cooperativisme en la transformació i la comercialització del producte que arriba al consumidor final, sigui a través de la restauració, les agrobotigues o la distribució comercial.
Finalment, ha plantejat reptes de futur com l’aproximació entre la restauració i els productors, mitjançant el cooperativisme, per tal de reforçar els vincles de la cultura gastronòmica del país amb el producte, l’esforç del productor i el seu paper en la cura dels paisatges.
En el congrés, també han participat xefs amb estrella Michelin, com el lleidatà Joel Castanyé i el francès Jean Louise Neichel.
El sector apícola de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), junt amb Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya, mostren el...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) lamenta profundament les víctimes mortals i els ferits en les tasques d’extinció dels...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, el...
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...
El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...
El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h