Carregant web FCAC

En aixecar-se l’estat d’alarma i iniciar la nova normalitat

La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme

És el primer celler productor a nivell mundial de vins i caves a partir de la varietat trepat

26/06/2020

El celler modernista, construït al 1914, és considerat una Catedral del Vi

La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament obligués a aturar les visites al celler. La visita guiada permet descobrir la història del celler cooperatiu, que té els seus orígens l’any 1907 i actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.

Les visites tenen com a protagonista la construcció modernista, obra de l’arquitecte Domènech i Roura l’any 1914. Es tracta d’un edifici singular i de gran valor que actualment es considera una de les  Catedrals del Vi de Catalunya.

Els visitants també recorren la cava subterrània i una vinya propera a les instal·lacions de la cooperativa, i complementen l’activitat enoturística amb la degustació de dos vins i un cava. El tast sempre inclou un rosat de la varietat trepat.

Les visites es poden realitzar tots els dissabtes i diumenges a les 11.30 h, amb reserva prèvia.

La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives agrícoles més dinàmiques de Catalunya, compta amb 600 socis i té una producció anual de més de 8 milions de quilos de raïm. Una part important es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980.

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya