El Celler Masroig, un dels referents de la DO Montsant, celebra enguany en format digital l’11a edició de l’emblemàtica Festa del Vi Novell. Després d’una dècada de tradició presentant el primer vi de la temporada, la ja consolidada festa es trasllada a les xarxes socials per garantir les mesures dictades per fer front a la crisi sanitària de la Covid-19.
L’11a Festa del Vi Novell es podrà seguir en directe el proper dimecres 11 de novembre a les 20 h. La trobada virtual tindrà com a protagonista a la Meritxell Falgueras, periodista i sumiller, i padrina d’aquesta edició. Es podrà seguir a través del perfil d’Instagram del Celler Masroig (@cellermasroig) i del de la Meritxell Falgueras (@winesandthecity). En aquest sentit, es podrà accedir a la trobada virtual de manera immediata, des de qualsevol dispositiu electrònic, i es donarà la possibilitat a tots els usuaris de viure des de casa una celebració atípica, però fidel al seu esperit bandarra i popular.
L’objectiu d’apostar pel format digital és assegurar la continuïtat d’una festa considerada pionera en el sector. Malauradament, no es podrà dur a terme la tradició d’espinjolar la bóta, que es realitza des de fa generacions coincidint amb la celebració de la matança del porc, però sí que s’establirà un diàleg proper i distès amb els seguidors que hi accedeixin i se’ls hi donarà la possibilitat d’expressar la seva opinió, a més de formar part de la festa d’una manera més activa.
Es presentarà també de manera oficial el vi novell 2020, que es podrà adquirir prèviament realitzant una prereserva a partir del 2 de novembre a través de la botiga online del celler o bé comprant l’ampolla als diversos punts físics que es trobaran anunciats al web del vinovell.cat. La nova imatge del vi novell, que es desvetllarà ben aviat, està molt vinculada al fet de ser un any diferent, en què no hi haurà festa presencial ni centenars de persones esperant amb impaciència el nou vi.
El fet de no poder desplaçar-se a El Masroig per viure aquesta celebració amb intensitat fa que s’hagi de reviure a través de fotografies. Per això, la identitat d’aquesta anyada fa un homenatge a El Masroig com a poble i convida a rememorar, a través del vi novell, tot allò que el fa especial, com els seus comerços, els seus racons o la seva gent.
Font: Celler Masroig i Secció de Crèdit, SCCL
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h