Carregant web FCAC

Cuinant per a bloguers

15/11/2019

Amb l’objectiu de posar en valor els productes de Km.0, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha dut a terme diverses accions amb supermercats Caprabo.

Fins a vuit cooperatives, s’han promocionat per mitjà de lots que es lliuraven com a premi a sortejos adreçats a consumidors que es van fer a sis emissores de radio i deu capçaleres de diaris locals.

La Federació també va participar a la Fira de Productes de Proximitat que Caprabo organitza anualment a L’Illa Diagonal de Barcelona i  ha organitzat la II Jornada de Cuina de Proximitat per a bloguers gastronòmics.

El xef executiu i assessor gastronòmic Nacho Arregui va dirigir aquest taller d’alta gastronomia amb productes de vuit cooperatives agràries i maridat amb vins de cellers cooperatius.

L’acció s’emmarcava en el projecte Singulars de la Federació, que està promogut per Economia Social i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb el suport del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Altres notícies
17.03.2025

Les seccions de crèdit avui

03/2025

A Catalunya, hi ha 55 cooperatives agràries amb secció de crèdit que presten els seus serveis a 72 poblacions i tenen un paper clau per combatre...

17.03.2025

Campanya amb poca producció i davallada de preu a l'oli d'oliva

03/2025

Després de successives caigudes del preu en origen des del mes de novembre, en l’inici d’aquest 2025 hem observat un canvi de tendència en les...

17.03.2025

L'impacte del reglament de benestar animal

03/2025

El Reial decret de benestar animal aprovat al 2023 establia un període de dos anys per a l’adaptació de les granges de porcí i, per tant, hauria...

17.03.2025

La climatologia malmet la collita de cítrics

03/2025

La campanya de cítrics a les Terres de l'Ebre ha estat marcada per una suma d’adversitats climàtiques que han afectat significativament la...

17.03.2025

Mesures de suport per la sequera i la DANA

03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha participat a la Taula Agrària en què s’ha concretat un nou paquet de mesures per fer...

14.03.2025

"Les cooperatives són un actiu clau en el desenvolupament local del país"

03/2025

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va començar la trajectòria laboral al Bages i, de 2004 i a 2007, quan va tenir...

14.03.2025

Formació, factor clau per a l'èxit empresarial

03/2025

Les cooperatives agràries són entitats estratègiques per al desenvolupament econòmic i social del sector primari. La seva competitivitat i...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya