Carregant web FCAC

Cuinant per a bloguers

15/11/2019

Amb l’objectiu de posar en valor els productes de Km.0, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha dut a terme diverses accions amb supermercats Caprabo.

Fins a vuit cooperatives, s’han promocionat per mitjà de lots que es lliuraven com a premi a sortejos adreçats a consumidors que es van fer a sis emissores de radio i deu capçaleres de diaris locals.

La Federació també va participar a la Fira de Productes de Proximitat que Caprabo organitza anualment a L’Illa Diagonal de Barcelona i  ha organitzat la II Jornada de Cuina de Proximitat per a bloguers gastronòmics.

El xef executiu i assessor gastronòmic Nacho Arregui va dirigir aquest taller d’alta gastronomia amb productes de vuit cooperatives agràries i maridat amb vins de cellers cooperatius.

L’acció s’emmarcava en el projecte Singulars de la Federació, que està promogut per Economia Social i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb el suport del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Altres notícies
06.06.2023

40 anys de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

06/2023

El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...

06.06.2023

Parlem de cooperativisme amb Roger Torrent

06/2023

El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...

06.06.2023

Parlem de sequera amb Teresa Jordà

06/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...

05.06.2023

La fauna o la vida

06/2023

La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...

05.06.2023

Sense aigua, no hi ha aliments

06/2023

Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...

05.06.2023

“L’alimentació representa un terç del consum”

06/2023

Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...

05.06.2023

Bioeconomia i digitalització a les cooperatives

06/2023

La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...

05.06.2023

Camins Km0 a l'Alt Camp

06/2023

Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya