Cellers Domenys està d’enhorabona. El primer vi ecològic negre Ànima Nua Cor Viu del catàleg de vins i caves de Domenio Wines ha estat reconegut recentment en la 12a edició dels premis Bioweinpreis d’Alemanya. Es tracta d’un dels concursos internacionals de vins ecològics de qualitat més importants i, alhora, més valorats de la indústria, des de la seva fundació l’any 2009.
L'Ànima Nua Cor Viu Negre 2019 ha assolit la Medalla de Plata amb 88 punts en aquest certamen on els vins es puntuen amb el sistema PAR (Producte-Anàlisi-Rànquing), reconegut a nivell mundial i avalat per la Unió Europea. Amb aquest guardó, l’Ànima Nua Cor Viu Negre 2019, elaborat amb la varietat Ull de Llebre, es posiciona com un vi excel·lent, sensorialment notable i d’ingredients accentuats que atrauen l’atenció dels tastadors experts.
El PAR System garanteix una major transparència i objectivitat en l’avaluació. Durant el certamen, es valoren l’originalitat, l’origen i el tipus d’elaboració dels productes. El jurat avalua cada vi ecològic individualment i en equip. Aquest és el primer any que el concurs s’ha dividit en un tast de primavera i un de tardor. En aquest últim, el tribunal ha tastat 474 vins de 19 països, entre ells, l’Ànima Nua Cor Viu Negre 2019 de Domenio Wines.
Cal recordar que la família dels Ànima Nua Cor Viu, reconeguda per la DO Conca de Barberà, es va incorporar recentment al catàleg de vins i caves de Domenio Wines, donant llum a productes de gamma eco-friendly blancs i negres. La seva base es troba en uns fruits sans i equilibrats, gràcies al conreu dels ceps mitjançant adobs orgànics, varietats de raïm adaptades al medi, tècniques de confusió sexual i eliminació de pesticides. Per les seves propietats, l’Ànima Nua Cor Viu Negre és un vi profund, enèrgic i persistent amb un esclat intens de fruites com la cirera i la grosella.
Font: Cellers Domenys i Secció de Crèdit, SCCL
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h