Cellers Domenys està d’enhorabona. El primer vi ecològic negre Ànima Nua Cor Viu del catàleg de vins i caves de Domenio Wines ha estat reconegut recentment en la 12a edició dels premis Bioweinpreis d’Alemanya. Es tracta d’un dels concursos internacionals de vins ecològics de qualitat més importants i, alhora, més valorats de la indústria, des de la seva fundació l’any 2009.
L'Ànima Nua Cor Viu Negre 2019 ha assolit la Medalla de Plata amb 88 punts en aquest certamen on els vins es puntuen amb el sistema PAR (Producte-Anàlisi-Rànquing), reconegut a nivell mundial i avalat per la Unió Europea. Amb aquest guardó, l’Ànima Nua Cor Viu Negre 2019, elaborat amb la varietat Ull de Llebre, es posiciona com un vi excel·lent, sensorialment notable i d’ingredients accentuats que atrauen l’atenció dels tastadors experts.
El PAR System garanteix una major transparència i objectivitat en l’avaluació. Durant el certamen, es valoren l’originalitat, l’origen i el tipus d’elaboració dels productes. El jurat avalua cada vi ecològic individualment i en equip. Aquest és el primer any que el concurs s’ha dividit en un tast de primavera i un de tardor. En aquest últim, el tribunal ha tastat 474 vins de 19 països, entre ells, l’Ànima Nua Cor Viu Negre 2019 de Domenio Wines.
Cal recordar que la família dels Ànima Nua Cor Viu, reconeguda per la DO Conca de Barberà, es va incorporar recentment al catàleg de vins i caves de Domenio Wines, donant llum a productes de gamma eco-friendly blancs i negres. La seva base es troba en uns fruits sans i equilibrats, gràcies al conreu dels ceps mitjançant adobs orgànics, varietats de raïm adaptades al medi, tècniques de confusió sexual i eliminació de pesticides. Per les seves propietats, l’Ànima Nua Cor Viu Negre és un vi profund, enèrgic i persistent amb un esclat intens de fruites com la cirera i la grosella.
Font: Cellers Domenys i Secció de Crèdit, SCCL
L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Cooperatives: terra, mans, ànima i tradició
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop