Carregant web FCAC

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

Les noves etiquetes d’aquesta línia estan inspirades en alguns dels pilars més destacats del grup: el valor originari de la vinya, el respecte a la natura i la delicadesa de les diferents varietats de raïm

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en dos dels pilars més destacats del grup, el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d'elaboració dels caves així com l'elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d'Or, reconegut internacionalment amb premis com el Concurs Mondial de Bruxelles o Mundus Vini 2020.

La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics

La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics. La vinya serigrafiada en daurat com a element inequívocament protagonista i per realçar el seu valor i els orígens del producte que el consumidor rebrà, directament, de la natura a les seves mans.

En el Flama d'Or Brut Nature, el Flama d'Or Semi sec i el Flama d'Or Brut recolzarà la nova etiqueta, una ampolla en tons verdosos que recorden la vinya i la natura en la seva màxima esplendor i força. En el cas del Flama d'Or Brut Rosé, en el seu color identificarem el característic rosat de la varietat Trepat, que és la base d'aquest cava amb personalitat, afruitat i aromàtic. Per últim, també s'ha renovat l'etiqueta del Flama d'Or Brut Reserva Imperial de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Amb una etiqueta elegant, geomètrica i amb una tonalitat en marró fosc, que representa la màxima expressió del nostre 'terroir' d'on sorgeixen totes les varietats que configuren un gust fi i elegant, i un post gust persistent amb combinació de fruita i criança.

El minimalisme i l'elegància defineixen la nova imatge d'aquesta línia de Castell d'Or que marida amb la gastronomia amb la mateixa versatilitat i elegància que la seva nova imatge. La textura delicada del paper en negre o un blanc acarat posa en valor aquesta vinya daurada i primaveral.

 

Font: Castell d'Or

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya