La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que representa el camp llaurat i fusiona l’evocació a les lletres “a”, “c” i “o”. Aquest marc conceptual fa referència als valors essencials del celler: agroalimentació, cultiu, cooperació, col·lectiu, cultura del vi, km 0, cicle natural, dinamisme i, naturalment, el poble a on està arrelada la cooperativa.
Fundada al 1959, la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre agrupa més de 150 socis productors que es dediquen principalment al conreu de la vinya, amb una producció anual de 3 milions de quilos de raïm. La garnatxa és un tret diferencial dels seus vins, emparats per la DO Terra Alta.
A més, la cooperativa elabora oli d’oliva Verge Extra emparat sota DOP Oli Terra Alta i els socis conreen ametlla, préssec i cirera, productes que també s’identificaran amb el nou logotip.
Josep Pere Colat, president de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre explica el perquè de la nova imatge: “Vivim i treballem a la Terra Alta, un territori carregat d’història i amb àmplia tradició vitivinícola, i el nostre compromís està basat en l’elaboració de productes de qualitat, però també en el retorn social de la nostra tasca. Volem que la nova imatge identifiqui tots aquests valors que diferencien els nostres productes. Aquesta modernització, a més, s’emmarca en la nostra entrada en el sector del comerç electrònic, on ens estem obrint camí i molts clients del nou canal ja estan repetint compra amb nosaltres”.
L’Agrícola Corbera d’Ebre, que produeix 3M kg raïm anuals, també ha obert una botiga on-line amb el compromís d’entrega 24 h
Així doncs, el projecte de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre per arribar consumidor final de forma interactiva i renovada l’ha portat a obrir una botiga on-line i facilitar la compra dels seus productes arreu del territori amb un compromís d’entrega en 24 hores.
El seu pla d’acció també contempla la implementació de suports digitals destinats a fomentar la venda de proximitat, com els “packs”, les promocions online i concursos. En aquest sentit, ha obert l’espai “Maridatge entre fogons” perquè xefs i bloguers presentin receptes de cuina tradicionals o innovadores que es mariden amb els vins i olis del celler.
En el vessant més social, la cooperativa impulsa cada any l’edició limitada del vi solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h