Carregant web FCAC

Presentació del nou logotip

Nova imatge per als vins de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre

La terra llaurada, la cooperació, el producte de proximitat i el poble són els valors que identifiquen la cooperativa

27/04/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que representa el camp llaurat i fusiona l’evocació a les lletres “a”, “c” i “o”. Aquest marc conceptual fa referència als valors essencials del celler: agroalimentació, cultiu, cooperació, col·lectiu, cultura del vi, km 0, cicle natural, dinamisme i, naturalment, el poble a on està arrelada la cooperativa.

Fundada al 1959, la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre agrupa més de 150 socis productors que es dediquen principalment al conreu de la vinya, amb una producció anual de 3 milions de quilos de raïm. La garnatxa és un tret diferencial dels seus vins, emparats per la DO Terra Alta.

A més, la cooperativa elabora oli d’oliva Verge Extra emparat sota DOP Oli Terra Alta  i els socis conreen ametlla, préssec i cirera, productes que també s’identificaran amb el nou logotip.

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre explica el perquè de la nova imatge: “Vivim i treballem a la Terra Alta, un territori carregat d’història i amb àmplia tradició vitivinícola, i el nostre compromís està basat en l’elaboració de productes de qualitat, però també en el retorn social de la nostra tasca. Volem que la nova imatge identifiqui tots aquests valors que diferencien els nostres productes. Aquesta modernització, a més, s’emmarca en la nostra entrada en el sector del comerç electrònic, on ens estem obrint camí i molts clients del nou canal ja estan repetint compra amb nosaltres”.

L’Agrícola Corbera d’Ebre, que produeix 3M kg raïm anuals, també ha obert una botiga on-line amb el compromís d’entrega 24 h

Així doncs, el projecte de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre per arribar consumidor final de forma interactiva i renovada l’ha portat a obrir una botiga on-line i facilitar la compra dels seus productes arreu del territori  amb un compromís d’entrega en 24 hores.

El seu pla d’acció també contempla la implementació de suports digitals destinats a fomentar la venda de proximitat, com els “packs”, les promocions online i concursos. En aquest sentit, ha obert l’espai “Maridatge entre fogons” perquè xefs i bloguers presentin receptes de cuina tradicionals o innovadores que es mariden amb els vins i olis del celler.

En el vessant més social, la cooperativa impulsa cada any l’edició limitada del vi solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya