Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat en el moviment artístic.
El cabaret va néixer a París a finals del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, a banda de vi també servien menjar. Aquests espais més refinats es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals, però també les ganes de viure i gaudir del moment. El cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX, quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic.
El cava 'Cabaret' busca recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava, perfectament integrat juntament amb el tacte del vellut i el daurat, ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.
El cava 'Cabaret' és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm xarel·lo, macabeu i parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdosos, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc, però amb lleugeres notes de torrat i subtils tocs a codony.
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h