Carregant web FCAC

'Cabaret' de Castell d'Or, un cava únic per apassionar-se amb la vida

El grup format per 16 cooperatives aposta per una imatge suggerent i elegant en la seva nova proposta de marca

27/06/2022

Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat en el moviment artístic.

El cabaret va néixer a París a finals del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, a banda de vi també servien menjar. Aquests espais més refinats es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals, però també les ganes de viure i gaudir del moment. El cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX, quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic.

El cava 'Cabaret' busca recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava, perfectament integrat juntament amb el tacte del vellut i el daurat, ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.

El cava 'Cabaret' és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm xarel·lo, macabeu i parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdosos, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc, però amb lleugeres notes de torrat i subtils tocs a codony.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
30.11.2022

La Cooperativa de Gandesa presenta el vermut ‘Pessigolla’, conceptualitzat per fer combinats

30/11/2022

La Cooperativa de Gandesa ha presentat aquesta setmana el nou vermut d'autora 'Pessigolla' de la multipremiada bartender Mariona Vilanova,...

25.11.2022

6a Edició dels Premis DOP Catalanes d'Oli

25/11/2022

Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya -Les Garrigues, Siurana, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà- han...

11.11.2022

Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi!

11/11/2022

Tal i com marca la tradició, avui, dia de Sant Martí, és el tret de sortida del primer vi de l’any, l’anomenat vi novell. Es tracta d’un vi...

09.11.2022

Arriba la Festa d'Empordàlia

09/11/2022

El diumenge 27 de novembre, el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, la tradicional Festa d’Empordàlia, un moment per agrair la...

03.11.2022

‘Cabra Feixet’ Prèmium, l’OOVE de Coperelló reconegut internacionalment

03/11/2022

Al Perelló es troben les pintures prehistòriques Cabra Feixet, reconegudes com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Aquestes pintures són la...

26.10.2022

El Taller Baix Camp i la Cooperativa Falset Marçà reforcen la seva col·laboració amb la presentació d’un vi solidari

26/10/2022

La Cooperativa Falset Marçà ha posat a la venda un nou vi solidari, els beneficis del qual aniran destinats a les persones amb discapacitat...

25.10.2022

Còctel xocolatejat, la millor selecció de fruits secs de L'Avellanera per endolcir les sobretaules nadalenques

25/10/2022

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp, ens fa una dolça proposta per endolcir les sobretaules de les festes nadalenques: el seu còctel...

24.10.2022

La Cooperativa de Juncosa presenta l'oli d'oliva verge extra 'Les Cabanes Taste of Earth' de la nova campanya

24/10/2022

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha presentat l’oli d’oliva verge extra ‘Premium’ de collita primerenca 'Les Cabanes Taste of...

Som socis de
Amb el suport de