Carregant web FCAC

'Cabaret' de Castell d'Or, un cava únic per apassionar-se amb la vida

El grup format per 16 cooperatives aposta per una imatge suggerent i elegant en la seva nova proposta de marca

27/06/2022

Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat en el moviment artístic.

El cabaret va néixer a París a finals del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, a banda de vi també servien menjar. Aquests espais més refinats es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals, però també les ganes de viure i gaudir del moment. El cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX, quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic.

El cava 'Cabaret' busca recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava, perfectament integrat juntament amb el tacte del vellut i el daurat, ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.

El cava 'Cabaret' és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm xarel·lo, macabeu i parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdosos, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc, però amb lleugeres notes de torrat i subtils tocs a codony.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
10.08.2022

Empordàlia organitza "Fes-te el Most"

10/08/2022

Els dissabtes de setembre, el celler Empordàlia organitza “Fes-te el Most”, l’activitat enoturística per a tota la família més important...

14.07.2022

Gaudeix de l'estiu amb un deliciós gelat casolà d'oli d'oliva

14/07/2022

L’oli d’oliva verge extra té infinitat d’usos, tant dins com fora de la cuina. Entre ells l’elaboració de postres i gelats amb aquest...

13.07.2022

Què hi ha darrera d'un got de llet?

07/2022

Us heu preguntat mai què és tot el què passa abans de beure’t un got de llet? A l’Experiència #Aprop de Llet Nostra ho descobrireu d’una...

12.07.2022

L'Agrícola de Llorenç premiada al concurs anual "50 Great White of the World"

12/07/2022

Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han...

30.06.2022

Domenio Wines porta les seves referències de vins i caves al Festival de música Jordi Savall "Per la Pau"

30/06/2022

Domenio Wines s’envolta de música aquest estiu. La marca identificadora de les referències de vins i caves de Cellers Domenys estarà present al...

21.06.2022

Onze medalles per als vins joves de les cooperatives agràries als Premis Vinari

21/06/2022

Els Premis Vinari dels vins catalans han desvetllat els millors vins joves de Catalunya de les categories blancs, negres, rosats, escumosos i...

13.06.2022

Mel Muria porta les seves mels més sostenibles a Organic Food Iberia

13/06/2022

Mel Muria va participar a la fira internacional de referència a la Península Ibèrica per a professionals del sector ecològic Organic Food Iberia,...

Som socis de
Amb el suport de