L’Associació d’Elaboradors de Cava (AECAVA) porta, un any més, La Verema del Cava a setze cellers ubicats al Penedès. La iniciativa arrenca el darrer cap de setmana d’agost i s’allargarà fins el 25 de setembre aprofitant l’època de la verema.
Enguany s’ha batut el récord de cellers participants a la iniciativa i són setze els cellers que en formen part, entre ells la cooperativa Covides, que oferiran experiències ben originals, tant de dia com ja entrat el capvespre.
Per setè any consecutiu, La Verema del Cava mostrarà els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics i propostes suggerents que buscaran satisfer tots els gustos. Els dissabtes i diumenges de setembre, aquesta iniciativa ja consolidada oferirà un ampli ventall d’experiències lúdiques pensades per a públics reduïts: concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals, activitats per als més petits de la família… Les activitats tindran lloc amb aforaments limitats i reserva prèvia.
La Verema del Cava amb Covides es celebrarà el proper dissabte 10 de setembre, on podràs gaudir del Nordic Walking combinat amb Pilatwalk entre les vinyes d’un dels socis de la cooperativa. Al finalitzar hi haurà un esmorzar de pagès maridat amb els vins i caves ecològics del celler. Durant la jornada es realitzarà un sorteig entre tots els participants. El guanyador s’emportarà un lot de productes Covides. La jornada finalitzarà amb una visita al celler, on podreu veure arribar els tractors directament de la vinya i la primera premsada en directe.
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES https://laveremadelcava.com/covides/
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h