Carregant web FCAC

Nadal solidari a Empordàlia

El celler Empordàlia duu a terme dues accions solidàries en benefici de la Fundació Arrels i We Love Uganda

15/12/2022

El celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i que organitza activitats solidàries en benefici dels més necessitats. Des de feia un parell d’anys, col·laborava amb la cistella solidària de Nadal de la Fundació Arrels, que enguany ha deixat de fer-se, oferint-los el seu 'Oli de Pau'; així com col·laboracions per Sant Jordi adquirint productes elaborats per la Fundació, com punts de llibre i roses, per regalar als seus clients. Amb We Love Uganda, ja es va fer una donació de productes per unes vendes solidàries que l’entitat va dur a terme a principis d’aquest any.

Beneficis de l’'Antima' per a la Fundació Arrels

Per a aquesta campanya de Nadal, hi ha previstes dues accions solidàries. D’una banda, una part dels beneficis de les vendes del vi 'Antima' anirà destinada a la Fundació Arrels, que vetlla perquè no hi hagi ningú dormint al carrer, una missió molt important, sobretot ara, a l’hivern i per Nadal. Durant tot el mes de desembre i fins el final de les festes de Nadal, cada ampolla venuda serà un donatiu per a la Fundació. I així ho explica una targeta que s’ha afegit a cada una de les ampolles:

"'Antima', el vi solidari d'aquestes festes. Cada Nadal col·laborem amb la Fundació Arrels, aquest any ho fem amb l''Antima'. Una part dels beneficis seran destinats a la fundació. A la Fundació Arrels atenen i orienten les persones sense llar que viuen als carrers. També es treballa per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer."

Maridatge solidari en favor de We Love Uganda

El dia 14 de gener, a les 12.30 h, es farà al celler Empordàlia de Vilajuïga un maridatge de vins i formatges. L’activitat anirà a càrrec de l'expert en formatges Toni Gerez, cap de sala de restaurant Castell de Peralada, que ha estat el primer cap de sala distingit com a tal per la GuiaMichelin. En Toni també ha treballat amb els millors xefs, com Paco Pérez, Ferran Adrià (en la seva etapa al Bulli), Xavier Sagristà, etc.

En aquesta ocasió, ens presentarà 15 formatges, maridats amb els vins d'Empordàlia. El preu de l’activitat és de 50€ per persona i la recaptació íntegra anirà en benefici de We Love Uganda, associació sense ànim de lucre, ubicada a l’Empordà, que lluita contra les desigualtats i treballa per l'educació dels infants a Uganda.

Les places són limitades (reserves, 616 486 900).

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Font: Empordàlia
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya