Carregant web FCAC

Nadal solidari a Empordàlia

El celler Empordàlia duu a terme dues accions solidàries en benefici de la Fundació Arrels i We Love Uganda

15/12/2022

El celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i que organitza activitats solidàries en benefici dels més necessitats. Des de feia un parell d’anys, col·laborava amb la cistella solidària de Nadal de la Fundació Arrels, que enguany ha deixat de fer-se, oferint-los el seu 'Oli de Pau'; així com col·laboracions per Sant Jordi adquirint productes elaborats per la Fundació, com punts de llibre i roses, per regalar als seus clients. Amb We Love Uganda, ja es va fer una donació de productes per unes vendes solidàries que l’entitat va dur a terme a principis d’aquest any.

Beneficis de l’'Antima' per a la Fundació Arrels

Per a aquesta campanya de Nadal, hi ha previstes dues accions solidàries. D’una banda, una part dels beneficis de les vendes del vi 'Antima' anirà destinada a la Fundació Arrels, que vetlla perquè no hi hagi ningú dormint al carrer, una missió molt important, sobretot ara, a l’hivern i per Nadal. Durant tot el mes de desembre i fins el final de les festes de Nadal, cada ampolla venuda serà un donatiu per a la Fundació. I així ho explica una targeta que s’ha afegit a cada una de les ampolles:

"'Antima', el vi solidari d'aquestes festes. Cada Nadal col·laborem amb la Fundació Arrels, aquest any ho fem amb l''Antima'. Una part dels beneficis seran destinats a la fundació. A la Fundació Arrels atenen i orienten les persones sense llar que viuen als carrers. També es treballa per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer."

Maridatge solidari en favor de We Love Uganda

El dia 14 de gener, a les 12.30 h, es farà al celler Empordàlia de Vilajuïga un maridatge de vins i formatges. L’activitat anirà a càrrec de l'expert en formatges Toni Gerez, cap de sala de restaurant Castell de Peralada, que ha estat el primer cap de sala distingit com a tal per la GuiaMichelin. En Toni també ha treballat amb els millors xefs, com Paco Pérez, Ferran Adrià (en la seva etapa al Bulli), Xavier Sagristà, etc.

En aquesta ocasió, ens presentarà 15 formatges, maridats amb els vins d'Empordàlia. El preu de l’activitat és de 50€ per persona i la recaptació íntegra anirà en benefici de We Love Uganda, associació sense ànim de lucre, ubicada a l’Empordà, que lluita contra les desigualtats i treballa per l'educació dels infants a Uganda.

Les places són limitades (reserves, 616 486 900).

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Font: Empordàlia
Altres notícies
07.12.2022

Viniscoop rep el Premi Cambra 2022 a la Innovació i Transformació Digital

07/12/2022

Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social. És a dir, vi elaborat per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i...

05.12.2022

Carxofes del Prat i Espigoladors, sinergia social

12/2022

La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat...

05.12.2022

L’'Ètim' Dolça Carinyena, un xarrup amb premi

12/2022

Durant la celebració del Fòrum Gastronòmic 2022, l’'Ètim' Dolça Carinyena de la Cooperativa Falset Marçà ha rebut el premi a la millor...

05.12.2022

Hort del Silenci, l'Artesa de Segre ecològic

12/2022

Hort del Silenci és fruit de l'experiència i el compromís de la branca ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, ECO Artesa 2058, per oferir...

05.12.2022

KYLATT, música i gastronomia en format "Premium"

12/2022

Fruits de Ponent ha presentat l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial 'KYLATT' 2022-2023, del Molí d’Alcanó. L’acte, que va...

05.12.2022

El millor vi de Catalunya és del Celler de Capçanes

12/2022

Els Premis Vinari han distingit el 'Cabrida' 2020 del Celler de Capçanes com a Millor Vi Català 2022. Es tracta d’un vi de la DO Montsant,...

05.12.2022

'‘Vins de Postal' al top de la Guia de Vins

12/2022

El Celler Cooperatiu d’Espolla ha guanyat els premis al Millor Vi Blanc de Catalunya i Millor Vi de Carinyena Blanca pel seu Vi de Postal 'La Creu'...

Som socis de
Amb el suport de