El saló Barcelona Wine Week (BWW) es consolida a la capital catalana i celebra la seva 3a edició batent records, amb més de 800 cellers inscrits i 70 segells de qualitat de tot l’Estat.
Del 6 al 8 de febrer, un total de 16 cellers cooperatius d’arreu del territori català hi seran presents en aquest certamen amb diferents referències de vins acollits a 10 Denominacions d’Origen. Es tracta de Castell d’Or, Celler Batea, Celler Capçanes, Celler Gerisena, Celler Masroig, Celler Montsec, Cooperativa de Gandesa, Covides, Cellers Domenys, Empordàlia, Cooperativa Falset Marçà, Vinícola de Sarral, Agrícola Sant Josep, Vinícola de Nulles, Viticultors Bateans i Vinícola del Priorat.
Si vols tastar #videcooperativa pren nota:
CASTELL D'OR
Carrer C, estand 236
CELLER BATEA
Carrer C, estand 406
CELLER DE CAPÇANES
Carrer C, estand 358
CELLER GERISENA (COOPERATIVA DE GARRIGUELLA)
Carrer C, estand 278
CELLER MASROIG
Carrer C, estand 342
CELLER MONTSEC
Carrer E, estand 534
COOPERATIVA DE GANDESA
Carrer C, estand 418
COVIDES
Carrer C, estand 240
DOMENIO WINES BY CELLERS DOMENYS
Carrer C, estand 206
EMPORDÀLIA
Carrer C, estand 282
ÈTIM - COOPERATIVA FALSET MARÇÀ
Carrer C, estand 346
PORTELL (VINÍCOLA DE SARRAL)
Carrer C, estand 428
SANT JOSEP VINS
Carrer C, estand 446
VINÍCOLA DE NULLES
Carrer C, estand 296
VITICULTORS BATEANS
Carrer C, estand 438
VINÍCOLA DEL PRIORAT
Carrer F, estand 732
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h