La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema de calçots, de la mateixa manera que la de carxofes, s’elabora amb excedents de calçots de la darrera temporada, per la qual cosa contribueix a lluitar contra el malbaratament alimentari.
Per donar a conèixer el producte, durant la fira, el taller de cuina Gastroshows prepararà crema catalana de carxofes amb poma i arròs de carxofes amb bolets de temporada.
A més, els assistents al certamen que s’apropin a l’estand de la cooperativa (Recinte Montjuïc - Estand A161) podran tastar tant la crema de calçots com la crema de carxofes i els patés picant i normal d’elaboració pròpia.
El producte estrella de la Cooperativa Agrícola del Prat és la Carxofa Prat varietat blanca Tudela. Aquesta cooperativa, amb més de cent anys d'història, compta amb més de 20 socis actius que conreen unes 600 hectàrees a dins del Parc Agrari del Baix Llobregat. La comercialització dels productes es fa a Mercabarna.
D’altra banda, en el certamen també es presentarà el fulletó de Saó Prat, associació que acompanya infants, joves i famílies en risc d’exclusió. El fulletó està elaborat amb residus de kiwi i energia verda i és lliure de lleixius. A més, és cent per cent reciclable.
Amb l'objectiu de continuar garantint un model de certificació ecològica pública basada en el dret públic, el control democràtic i la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que avui s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del marge...
La cooperativa Covides ha acollit una nova sessió pràctica sobre el calibratge d’equips d’aplicació de productes fitosanitaris, aquesta vegada...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
Representants de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), encapçalats pel president Ramon Sarroca, han mantingut recentment una...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
Avinyó (França) ha acollit el Comitè Mixt de Fruita de Llavor, en què han participat representants de diferents països europeus productius...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es reuneix, avui 4 d’abril, amb el Departament d’Agricultura i la Comissió...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h