La tradicional Festa d’Empordàlia, en què el celler Empordàlia celebra la seva festa de l’oli, tindrà lloc el diumenge 26 de novembre de 10 a 14 h a l’exterior de la seu de Vilajuïga. Per a Empordàlia, aquesta festa és un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. És, a més, una celebració oberta a tothom que té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli d'oliva.
Celebració Festa Empordàlia 2022
Durant la festa, es farà la presentació de la nova anyada de l''Oli de Pau' i es podrà tastar i comprar el nou oli; fer una ruta gratuïta per les oliveres centenàries i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí; ballar amb la música en directe de Pinocchio, Indie-fluor Band de l'Alt Empordà; gaudir d’un esmorzar maridat amb vins d’Empordàlia a preu popular, que inclou una copa serigrafiada del celler de regal; compartir amb els Gegants de Roses, responsables de l’obertura i la cloenda de la Festa; i, com ja es va fer l’any passat, els més petits disposaran d’una zona infantil amb inflable, jocs de fusta, piscina de boles i pintacares.
La darrera edició de la Festa d’Empordàlia al 2022 va ser un èxit. Hi van participar al voltant de 400 persones i es van rebre visitants reconeguts com la Sònia Carmona (@sonialafoodlovers) o el presentador dels programes "Atrapa'm si pots" de TV3 i de "El Vermut de Llucià Ferrer" de Ràdio Flaixbac, Llucià Ferrer.
És habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou 'Oli de Pau' pel pont de la puríssima. Aquest fet va ser un dels motius que va impulsar a organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’'Oli de Pau' en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. Amb el temps, la celebració s’ha convertit en una festa anual oberta a tothom on participar d’una jornada de portes obertes per conèixer el celler.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
La festa del Vi Novell tornarà als jardins del Palau Robert de Barcelona el proper dissabte 9 de desembre. De les 11 del matí a les 8 del vespre...
Caprabo manté el creixement en les vendes de productes de proximitat procedents de cooperatives agràries, que han registrat un augment del 6% en el...
Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins...
L'agrobotiga Rebost Pagès, de la Cooperativa Plana de Vic, presenta enguany un catàleg de productes per crear lots amb valors cooperatius i...
Coincidint amb la Festa de l’Oli Nou, la cooperativa Coselva inaugura el nou molí d’oli, que ha suposat una inversió de 5 milions d’euros per...
La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema...
Els Premis Vinari dels vins catalans 2023, ha atorgat 1 medalla Vinari Gran Or, 12 medalles Vinari Or, 23 medalles Vinari Plata i 2 Premis Especials...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h