Carregant web FCAC

L’OOVE 'Terrall' reconegut internacionalment

27/02/2025

Per segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra ‘Terrall’, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha obtingut la medalla de plata a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition 2025.

Però aquests no han estat els únics reconeixements que ha rebut l’oli d’oliva ‘Terrall’. En anys anteriors, la cooperativa ha obtingut diferents reconeixements en concursos d’àmbit internacional: la medalla d’or al New York Olive Oil Competition 2024, la medalla d’or al London International Olive Oil Competition 2024 i la medalla Gran Prestige Gold al concurs Terra Olivo d’Israel 2024.

D’aquesta forma, es constata la gran qualitat del seu oli i esdevé un reconeixement al treball i l’esforç de la cooperativa, i els seus socis i sòcies, per continuar cuidant al màxim tots els processos d’elaboració, oferint un oli d’oliva amb garantia per als seus clients.

L’OOVE ‘Terrall’, amb DOP Les Garrigues, s’obté d’olives arbequines mitjançant procediments mecànics i extracció en fred. Es pot adquirir a la seva agrobotiga o bé a la botiga on-line https://terrall.es/botiga/.  

Font: Sant Isidre de les Borges Blanques
Altres notícies
18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

14.03.2025

Montse Ciurana, ramadera de tercera generació

03/2025

“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...

04.03.2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés inaugura noves oficines

04/03/2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...

03.03.2025

Torna la Festa del Soci de Cellers Domenys amb centenars de participants

03/03/2025

Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya