La Cooperativa de Falset Marçà presenta alguns dels seus vins més exclusius en el marc de la iniciativa ‘Sol i Serena’. Es tracta d’una proposta que es duu a terme tots els caps de setmana de la temporada d’estiu i es basa en la combinació de la llum de la posta de sol del Priorat amb les damajoanes de la terrassa d’aquest celler modernista i la degustació dels vins de la cooperativa.
Els vins que es tasten són “Vermut de Falset”, “Ètim el Destí” (blanc), “Lo Foc del Castell” (negre de la gamma superior amb la peculiaritat d’estar vinificat a tres bandes en lloc del cupatge habitual) i “Ètim Verema Tardana” (el dolç per excel·lència, elaborat exclusivament amb garnatxa collida del cep quan està molt madura).
El tast de vins es complementa amb un recorregut per les instal·lacions de la cooperativa, reconeguda com a Catedral del Vi, i amb propostes gastronòmiques de la zona creades especialment per maridar amb l’ocasió.
La Cooperativa de Falset Marçà aglutina més de 700 socis i té en marxa diversos projectes d’innovació relacionats amb l’optimització de l’energia del celler, la reutilització d’envasos i l’eficiència en l’ús de recursos naturals i de fitosanitaris per a la millora de la sostenibilitat.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h