La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio Wines al proper festival ViJazz de Vilafranca del Penedès que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol. La nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys identificarà l’elaborador de tots els vins i caves embotellats que produeix la cooperativa Cellers Domenys. La posada en marxa del projecte Domenio Wines, en paraules del nou president de Cellers Domenys, Magí Baltà, “ve a representar la forta aposta que ha fet la cooperativa per la diversificació, amb la comercialització dels embotellats com a palanca de creixement”. La idea de Cellers Domenys és que la nova marca Domenio Wines s’associï a totes les seves referències actuals, i futures, dels vins i caves que comercialitza, sota una sola marca de productor”.
L’empresa creu fermament en aquest camí dels embotellats i per això s’ha traçat una estratègia per treballar i desenvolupar tant els mercats nacionals com els internacionals. Aquesta visió estratègica implica tot un seguit d’accions en les quals la cooperativa ja hi està treballant des de fa temps; el mateix Magí Baltà, president de Cellers Domenys, manifestava en aquest sentit que “el projecte Domenio Wines ens ha suposat molta feina: des de reforçar els nostres recursos humans amb professionals comercials nacionals i de l’exportació, renovar noms i etiquetes per als mercats internacionals o treure nous productes expressament pensats per a uns segments determinats”.
Totes aquestes novetats es podran veure i degustar a l’estand que Cellers Domenys té preparat per al proper festival ViJazz, on es presenta de manera oficial la nova marca Domenio Wines amb algunes creacions ja amb aquesta nova marca. Tot i que “Cellers Domenys considera absolutament necessari impulsar el nou projecte dels embotellats per créixer com empresa vitivinícola —segons puntualitzava Magí Baltà— la cooperativa continuarà treballant, i fent-ho compatible amb la seva principal activitat de transformació vitivinícola”. El procés que Cellers Domenys porta desenvolupant durant els últims anys en innovació i tecnologia han garantit que l’empresa elabori uns vins i caves de bona qualitat, la qual cosa ha permès convertir la cooperativa en un referent d’aquesta activitat dins l’àmbit català.
Sobre Cellers Domenys
Cooperació, participació, innovació, responsabilitat social… Des de 1917, aquests i molts d’altres són el conjunt de valors que mouen a Cellers Domenys a treballar per construir una entitat compromesa amb les persones i el territori.
Avui, Cellers Domenys és una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, fruit de la unió de 7 cooperatives catalanes dels municipis de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. Un model de fusió i un saber fer que han convertit a Cellers Domenys en una de les cooperatives vitivinícoles referents del sud de Catalunya.
En total, suma més de 500 socis, gestiona unes 2.500 hectàrees i té el reconeixement de 4 denominacions d’origen vitivinícoles: Cava, Penedès, Conca de Barberà i Catalunya; a més de l’oleícola DO Siurana, a través de la cooperativa de segon grau Ceolpe. La seva àmplia producció inclou diverses marques de vins, caves i olis.
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h