Comunicats de premsa

“Cooperativa experience”, la nova oferta enoturística de la Cooperativa Falset Marçà

20/06/2016

La Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta enoturística amb “Cooperativa experience”, una proposta de turisme actiu per gaudir del nostre territori i viure en primera persona les divereses feines del camp. Una jornada de desconnexió en plena natura per gaudir de la cooperativa i la vida de pagès, explicada en primera persona per un dels nostres socis.

Amb l'arribada de l'estiu, la Cooperativa Falset Marçà amb aquesta nova activitat per sortir de la rutina del dia a dia i conèixer una altra manera de viure i entendre el camp. Pensem que la millor manera de transmetre l’arrelament a la terra i els valors d’aquesta empresa centenària, és de la mà del qui treballa la terra i “fa cooperativa”, és per això que l’activitat la condueix un dels nostres socis pagesos, que és qui fa de cicerone del grup de visitants. Es tracta d’una jornada per gaudir d'aquest magnífic territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d'aquest paisatge i el fet cooperatiu.

Cooperativa experience arrenca amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del nostre territori, mentre aprofitem per recuperar forces. Després visitem una de les nostres finques, on coneixem la feina al camp i, en funció de la temporada, hi participem: esperonar, espollar, podar, veremar... apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d'on surten els nostres vins DO Montsant i el nostre oli DO Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la nostra "catedral del vi" de Falset, la nostra joia arquitectònica, on tastarem els vins que hi elaborem.

Amb aquesta nova activitat, la Cooperativa Falset Marçà segueix compromès amb l’enoturisme, amb un programa d'activitats que vol oferir al visitant un àmpli ventall de possibilitats per conèixer els valors de la nostra empresa, descobrir el territori que ens envolta i el treball que hi ha al darrere dels nostres vins i olis.

Cooperativa experience està pensada per a grups reduïts d’entre 4 i 8 persones. Està disponible primavera, estiu i tardor.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x