La Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta enoturística amb “Cooperativa experience”, una proposta de turisme actiu per gaudir del nostre territori i viure en primera persona les divereses feines del camp. Una jornada de desconnexió en plena natura per gaudir de la cooperativa i la vida de pagès, explicada en primera persona per un dels nostres socis.
Amb l'arribada de l'estiu, la Cooperativa Falset Marçà amb aquesta nova activitat per sortir de la rutina del dia a dia i conèixer una altra manera de viure i entendre el camp. Pensem que la millor manera de transmetre l’arrelament a la terra i els valors d’aquesta empresa centenària, és de la mà del qui treballa la terra i “fa cooperativa”, és per això que l’activitat la condueix un dels nostres socis pagesos, que és qui fa de cicerone del grup de visitants. Es tracta d’una jornada per gaudir d'aquest magnífic territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d'aquest paisatge i el fet cooperatiu.
Cooperativa experience arrenca amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del nostre territori, mentre aprofitem per recuperar forces. Després visitem una de les nostres finques, on coneixem la feina al camp i, en funció de la temporada, hi participem: esperonar, espollar, podar, veremar... apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d'on surten els nostres vins DO Montsant i el nostre oli DO Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la nostra "catedral del vi" de Falset, la nostra joia arquitectònica, on tastarem els vins que hi elaborem.
Amb aquesta nova activitat, la Cooperativa Falset Marçà segueix compromès amb l’enoturisme, amb un programa d'activitats que vol oferir al visitant un àmpli ventall de possibilitats per conèixer els valors de la nostra empresa, descobrir el territori que ens envolta i el treball que hi ha al darrere dels nostres vins i olis.
Cooperativa experience està pensada per a grups reduïts d’entre 4 i 8 persones. Està disponible primavera, estiu i tardor.
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h