La Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta enoturística amb “Cooperativa experience”, una proposta de turisme actiu per gaudir del nostre territori i viure en primera persona les divereses feines del camp. Una jornada de desconnexió en plena natura per gaudir de la cooperativa i la vida de pagès, explicada en primera persona per un dels nostres socis.
Amb l'arribada de l'estiu, la Cooperativa Falset Marçà amb aquesta nova activitat per sortir de la rutina del dia a dia i conèixer una altra manera de viure i entendre el camp. Pensem que la millor manera de transmetre l’arrelament a la terra i els valors d’aquesta empresa centenària, és de la mà del qui treballa la terra i “fa cooperativa”, és per això que l’activitat la condueix un dels nostres socis pagesos, que és qui fa de cicerone del grup de visitants. Es tracta d’una jornada per gaudir d'aquest magnífic territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d'aquest paisatge i el fet cooperatiu.
Cooperativa experience arrenca amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del nostre territori, mentre aprofitem per recuperar forces. Després visitem una de les nostres finques, on coneixem la feina al camp i, en funció de la temporada, hi participem: esperonar, espollar, podar, veremar... apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d'on surten els nostres vins DO Montsant i el nostre oli DO Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la nostra "catedral del vi" de Falset, la nostra joia arquitectònica, on tastarem els vins que hi elaborem.
Amb aquesta nova activitat, la Cooperativa Falset Marçà segueix compromès amb l’enoturisme, amb un programa d'activitats que vol oferir al visitant un àmpli ventall de possibilitats per conèixer els valors de la nostra empresa, descobrir el territori que ens envolta i el treball que hi ha al darrere dels nostres vins i olis.
Cooperativa experience està pensada per a grups reduïts d’entre 4 i 8 persones. Està disponible primavera, estiu i tardor.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h