Comunicats de premsa

“Cooperativa experience”, la nova oferta enoturística de la Cooperativa Falset Marçà

20/06/2016

La Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta enoturística amb “Cooperativa experience”, una proposta de turisme actiu per gaudir del nostre territori i viure en primera persona les divereses feines del camp. Una jornada de desconnexió en plena natura per gaudir de la cooperativa i la vida de pagès, explicada en primera persona per un dels nostres socis.

Amb l'arribada de l'estiu, la Cooperativa Falset Marçà amb aquesta nova activitat per sortir de la rutina del dia a dia i conèixer una altra manera de viure i entendre el camp. Pensem que la millor manera de transmetre l’arrelament a la terra i els valors d’aquesta empresa centenària, és de la mà del qui treballa la terra i “fa cooperativa”, és per això que l’activitat la condueix un dels nostres socis pagesos, que és qui fa de cicerone del grup de visitants. Es tracta d’una jornada per gaudir d'aquest magnífic territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d'aquest paisatge i el fet cooperatiu.

Cooperativa experience arrenca amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del nostre territori, mentre aprofitem per recuperar forces. Després visitem una de les nostres finques, on coneixem la feina al camp i, en funció de la temporada, hi participem: esperonar, espollar, podar, veremar... apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d'on surten els nostres vins DO Montsant i el nostre oli DO Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la nostra "catedral del vi" de Falset, la nostra joia arquitectònica, on tastarem els vins que hi elaborem.

Amb aquesta nova activitat, la Cooperativa Falset Marçà segueix compromès amb l’enoturisme, amb un programa d'activitats que vol oferir al visitant un àmpli ventall de possibilitats per conèixer els valors de la nostra empresa, descobrir el territori que ens envolta i el treball que hi ha al darrere dels nostres vins i olis.

Cooperativa experience està pensada per a grups reduïts d’entre 4 i 8 persones. Està disponible primavera, estiu i tardor.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel 12/12/2019 L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte:...
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya 29/11/2019 Llet Nostra, Muria, Infrusec i Masachs, sumen experiència i qualitat de les seves produccions. Junts posen en valor la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat en un nou...
Ramon Armengol és el nou president de  les cooperatives agràries europees
Ramon Armengol és el nou president de les cooperatives agràries europees 28/11/2019 Ramon Armengol és responsable de ramaderia i llet de la FCAC La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya expressa la satisfacció arran de l’elecció, per unanimitat, de Ramon Armengol...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x