Carregant web FCAC

Adernats inicia l’exportació al Perú

Prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans escullen el cava Adernats per als seus restaurants i vinoteques

23/02/2015
Caves Adernats de la Vinícola de Nulles
Caves Adernats de la Vinícola de Nulles

Adernats consolida l’exportació amb l’entrada de cava al Perú. Prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans escullen la marca de Nulles per representar el cava als seus establiments. En una cata realitzada a Lima, els sommeliers han conegut les particularitats d’Adernats i la seva elaboració al celler modernista. Tots han coincidit en destacar la qualitat dels caves que han tastat, una representació enviada tant de la gama reserva com gran reserva, així com l’exclusiu XC, un cava Brut Nature gran reserva amb 5 anys d’envelliment. Un dels establiments destacats on es podrà trobar el cava serà a la luxosa cadena hotelera Casa Andina.

Sorpresos per la qualitat del producte i la singularitat de la regió on s’elaboren, els prestigiosos prescriptors han manifestat la seva intenció de visitar el celler modernista i les vinyes de Nulles en la seva pròxima visita a Catalunya.

Alguns dels prescriptors més prestigiosos presents en el tast i que ja han fet comandes de cava Adernats són els següents: Soledad Marroquín, escriptora i sommelier, és coautora de “Dos mujeres, cientos de vinos”, guia mundial de vins. Jose Bracamonte, sommelier i cantautor, guanyador del 2009 i 2010 del SUMMUM al segon millor sommelier de Perú. Marco Carollo, sommelier de Vinos y licores Wong s’ha forjat al vell món del vi entre els millors restaurants i enòlegs.

Després d’aquesta bona notícia, la direcció d’Adernats espera seguir expandint les seves exportacions que ja són presents en tres continents. El món del vi cada dia valora més la singularitat i qualitat dels productes locals com Adernats.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya