Adernats consolida l’exportació amb l’entrada de cava al Perú. Prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans escullen la marca de Nulles per representar el cava als seus establiments. En una cata realitzada a Lima, els sommeliers han conegut les particularitats d’Adernats i la seva elaboració al celler modernista. Tots han coincidit en destacar la qualitat dels caves que han tastat, una representació enviada tant de la gama reserva com gran reserva, així com l’exclusiu XC, un cava Brut Nature gran reserva amb 5 anys d’envelliment. Un dels establiments destacats on es podrà trobar el cava serà a la luxosa cadena hotelera Casa Andina.
Sorpresos per la qualitat del producte i la singularitat de la regió on s’elaboren, els prestigiosos prescriptors han manifestat la seva intenció de visitar el celler modernista i les vinyes de Nulles en la seva pròxima visita a Catalunya.
Alguns dels prescriptors més prestigiosos presents en el tast i que ja han fet comandes de cava Adernats són els següents: Soledad Marroquín, escriptora i sommelier, és coautora de “Dos mujeres, cientos de vinos”, guia mundial de vins. Jose Bracamonte, sommelier i cantautor, guanyador del 2009 i 2010 del SUMMUM al segon millor sommelier de Perú. Marco Carollo, sommelier de Vinos y licores Wong s’ha forjat al vell món del vi entre els millors restaurants i enòlegs.
Després d’aquesta bona notícia, la direcció d’Adernats espera seguir expandint les seves exportacions que ja són presents en tres continents. El món del vi cada dia valora més la singularitat i qualitat dels productes locals com Adernats.
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h