El llibre compta amb un capítol dedicat a les cooperatives ramaderes, elaborat conjuntament per Cooperativas Agro-alimentarias i la FCAC, amb mencions d’algunes de les cooperatives catalanes i espanyoles, en les quals remarca la diversitat de models existents i la influència del territori en la missió de cada cooperativa.
El monogràfic aborda pràcticament tots els temes que afecten aquest sector, des de la internacionalització, la innovació, els reptes mediambientals i sanitaris, com també la necessitat de comunicar millor cap a una societat cada cop més urbanitzada.
En l’acte, el debat va girar a l’entorn de la necessitat d’innovar i aportar valor afegit a les nostres produccions, com també sobre quin ha de ser el nostre model de creixement. En aquest sentit, el perill d’entrada de la Pesta Porcina Africana (PPA) va ser un dels temes més presents per les gravíssimes conseqüències econòmiques que suposaria per unes explotacions molt dimensionades i una indústria que exporta gairebé la meitat del que produeix. Per aquest motiu, es va demanar actuar amb molta responsabilitat i rigor tant per part de l’Administració com del propi sector.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...
Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...
Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...
La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h