Carregant web FCAC

Menja, veu i balla la Salsa de la Calçotada! (#SalsaCalçotada)

Celebra l'última calçotada de l'any a la teva salsa!

02/03/2016

El diumenge 13 de Març tanquem la temporada de calçots amb la primera edició de "La Salsa de la Calçotada". Una festa al voltant de la cultura del calçot amb música, gresca i els millors productes de proximitat. Tot en un entorn incomparable com la plaça entre vinyes de Casafort - Nulles. Un dia únic per gaudir de la riquesa gastronòmica i cultural de l'Alt Camp, una de les més singulars i identitàries de Catalunya.

Una calçotada festiva i compromesa amb producte exclusivament de l'Alt Camp. Una unió insòlita de productor i elaboradors al voltant de la calçotada. Es podrà gaudir de calçots local IGP Valls (Mas Capestany). Salsa de calçot amb fruits de la terra (Quinta Forca i Coll de Nulles). Corder d'Alcover (Queviures el Portal). Xarcuteria artesana (Rosa de la Carn). Pa i postres d'autor (Forn de Nulles). Vins i caves (Adernats - Vinícola de Nulles). Vermut Montseta (Valls). Música popular amb 'Fenya Rai' (Valls).

 

Més informació

Detall de l'acte

12H - VERMUT MUSICAL DE BENVINGUDA
14H - CALÇOTADA COMPROMESA
16H - CONCERT AMB 'FENYA RAI'

Places limitades a 100 persones. Copa de regal.
Informació i reserves al 977 602 622 /ext. 105

Organitza: La Quinta Forca, El Coll de Nulles i Adernats
Col·labora: Rosa de la Carn, Mas Capestany, Queviures el Portal i Ajuntament de Nulles

Altres notícies
19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

10.06.2025

Els olis d’oliva de cooperatives catalanes reben 6 medalles al concurs internacional London IOOC

10/06/2025

Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...

28.05.2025

Castell d’Or renova la imatge dels vins 'Templer' evocant elegància i història

28/05/2025

Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...

11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya