Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer l’arròs Montsià entre els futurs xefs.
La temàtica d’enguany ha estat “l’arròs de menuts” i els participants han elaborat dues receptes (plat tradicional i plat creatiu) amb aquest producte tan característic del Delta de l’Ebre i diferents parts del pollastre (coll, cresta, puntes d’ala i pedrers). Els guanyadors han estat Joan Michavila i Dànae Castell, alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Tortosa i premiats amb una beca d’estudis.
D’altra banda, la Càmara Arrossera del Montsià també ha organitzat la 10a Edició del Programa d’Alimentació Saludable a diferents escoles de Catalunya. Alumnes de 3r de Primària han escrit històries originals relacionades amb l’arròs i han explicat quina és la recepta que els agrada més. En aquesta ocasió, hi han participat més de 600 escoles i uns 11.000 alumnes. Els deu guanyadors han gaudit d’un cap de setmana al Delta amb les seves famílies.
Davant l’anunci del Ministeri d’Agricultura de modificar el Pla Estratègic de la PAC per a 2025, la Federació de Cooperatives Agràries de...
El Projecte de modificació de la Llei d’orientació agrària, estableix el règim sancionador per a una incorrecta gestió de les dejeccions...
En el marc de la intervenció de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya en el Ple monogràfic de la pagesia al Parlament de Catalunya,...
Enfront de la sequera que està afectant al país, tant la ramaderia com l'agricultura es troben en una situació delicada que requereix una gestió...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha presentat el Pla col·lectiu de prevenció de pèrdues i malbaratament en el sector de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha organitzat un curs sobre eines de gestió del risc i funcionament dels mercats de cereals i...
Amb l’objectiu que les abelles puguin accedir a una major diversitat de flors en entorns segurs, la Federació de Cooperatives Agràries de...
Productor de poma, sucs, sidres i altres elaborats de la poma. Vicepresident de la cooperativa Girona Fruits i expresident de la IGP Poma de Girona....
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h