Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer l’arròs Montsià entre els futurs xefs.
La temàtica d’enguany ha estat “l’arròs de menuts” i els participants han elaborat dues receptes (plat tradicional i plat creatiu) amb aquest producte tan característic del Delta de l’Ebre i diferents parts del pollastre (coll, cresta, puntes d’ala i pedrers). Els guanyadors han estat Joan Michavila i Dànae Castell, alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Tortosa i premiats amb una beca d’estudis.
D’altra banda, la Càmara Arrossera del Montsià també ha organitzat la 10a Edició del Programa d’Alimentació Saludable a diferents escoles de Catalunya. Alumnes de 3r de Primària han escrit històries originals relacionades amb l’arròs i han explicat quina és la recepta que els agrada més. En aquesta ocasió, hi han participat més de 600 escoles i uns 11.000 alumnes. Els deu guanyadors han gaudit d’un cap de setmana al Delta amb les seves famílies.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...
La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...
Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...
La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...
L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...
La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...
Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...
L’estudi sobre l’impacte de la crisi energètica dut a terme per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que el sector...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h