Carregant web FCAC

Arròs Montsià, a l’hostaleria

07/08/2019

Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer l’arròs Montsià entre els futurs xefs.

La temàtica d’enguany ha estat “l’arròs de menuts” i els participants han elaborat dues receptes (plat tradicional i plat creatiu) amb aquest producte tan característic del Delta de l’Ebre i diferents parts del pollastre (coll, cresta, puntes d’ala i pedrers). Els guanyadors han estat Joan Michavila i Dànae Castell, alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Tortosa i premiats amb una beca d’estudis.

D’altra banda, la Càmara Arrossera del Montsià també ha organitzat la 10a Edició del Programa d’Alimentació Saludable a diferents escoles de Catalunya. Alumnes de 3r de Primària han escrit històries originals relacionades amb l’arròs i han explicat quina és la recepta que els agrada més. En aquesta ocasió, hi han participat més de 600 escoles i uns 11.000 alumnes. Els deu guanyadors han gaudit d’un cap de setmana al Delta amb les seves famílies.

Altres notícies

Visualitzar les cooperatives agràries

11/2019

Amb l’objectiu de reforçar la identificació del cooperativisme agrari amb una forma diferent de fer empresa i de posar en relleu el seu paper en...

Més de 20 projectes singulars cooperatius donen resposta als reptes del món rural

11/2019

Crear cooperatives i crear llocs de treball són els principals objectius dels projectes singulars que s’impulsen des de la direcció general...

Novetats informàtiques han marcat la DUN2019

11/2019

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, mitjançant les 115 cooperatives i entitats adherides al Grup DUN-FCAC, ha tornat a esdevenir...

Sostenibilitat alimentària

11/2019

L’objectiu del projecte és reforçar la competitivitat de les cooperatives, com a indústries del sector alimentari, mitjançant la millora de la...

Contra el malbaratament

11/2019

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la Federació Catalana de Bancs d’Aliments han subscrit un conveni de col·laboració per...

"A Catalunya, elaborem grans caves"

11/2019

Viticultor professional, Joan Josep Raventós (Bràfim, 1961) és president de la cooperativa agrícola del seu poble. Responsable de vi de la...

“A favor de la qualitat i en contra de la banalització”

11/2019

Els inicis de la campanya de l’oli estan marcats, enguany, per la complicada situació de mercat que el sector travessa des de fa alguns...

La fruita de pinyol s'ennuega

11/2019

Des de l’inici de campanya, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va mostrar la seva preocupació arran dels importants volums de...

Som socis de:
Amb el suport de