Carregant web FCAC

VIII edició Olive Japan, International Extra Virgin Olive Oil Competition

Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó

Agrícola de Cabacés i Celler Masroig són els elaboradors d’aquesta gamma d’olis d’alta qualitat

29/06/2020

El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva

La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli d’oliva verge extra Olive Japan, a Tokyo. Agrícola de Cabacés i Celler Masroig són els elaboradors i embotelladors d’aquesta gamma d’olis de qualitat de la comarca del Priorat i acollits a la Denominació d’Origen Siurana.

La medalla d’or ha estat per a  “Oleum Priorat Elixir”, mentre que “Oleum Priorat” i “Oleum Priorat Orgànic” han estat reconeguts amb medalles d’argent en un dels certàmens amb més prestigi del món. El jurat del concurs internacional Olive Japan està format per representants dels principals països productors d’oli sota l’organització de l’Associació Sommelier d’Oli d’Oliva del Japó.

Aquests guardons representen un pas important per a la visibilitat de l’oli verge extra d’alta qualitat elaborat per molins d’oli del Priorat en un dels mercats més importants de l’oli d’oliva a nivell mundial.

La marca “Oleum Priorat” va sorgir l’any 2002 quan diversos productors vinculats a cooperatives oleícoles van apostar per crear una marca d'oli d’oliva verge extra d'alta qualitat. Aquesta gamma d’olis es produeix classificant artesanalment els millor fruits, que es tracten acuradament durant tot el procés per mantenir les seves característiques sensorials i nutrients.

“Oleum Priorat” té una producció anual de 35.000 litres d’oli d’oliva verge extra, la majoria dels quals es comercialitzen en mercats internacionals.

Altres notícies
19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

10.06.2025

Els olis d’oliva de cooperatives catalanes reben 6 medalles al concurs internacional London IOOC

10/06/2025

Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...

28.05.2025

Castell d’Or renova la imatge dels vins 'Templer' evocant elegància i història

28/05/2025

Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...

11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya