Carregant web FCAC

Tret de sortida a “Molt fans del que és nostre”

02/07/2020

En un acte celebrat avui, al restaurant la Boscana de Bellvís, PROVACUNO presenta la nova campanya de promoció de la carn de vedella

Amb el lema “Molt fans del que és nostre”, la Interprofessional del boví presenta avui oficialment la nova campanya de promoció que té per objectiu posar en valor les bondats de la nostra carn de vacum i animar els consumidors a gaudir-la durant aquests mesos d’estiu, amb família i amics, després de tantes setmanes de confinament.

Eliseu Isla, de la cooperativa d’Ivars, representant del boví a la FCAC i alhora president de PROVACUNO, remarca la necessitat de què el consumidor reconegui el valor nutricional de la nostra carn de vedella i tot l’esforç que hi ha al darrera per part de cooperatives i ramaders: “Veterinaris i ramaders treballem sempre pendents del benestar del nostre bestiar i aconseguim ser cada dia més eficients en la reducció d’emissions”. Igualment, cal reconèixer el paper essencial de la ramaderia bovina en la prevenció d’incendis i en el manteniment del medi rural.

A Youtube hi podeu veure el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=8YrMaiCmH0Y

Altres notícies

Es presenta la V edició del vi solidari 'Sense Límits'

11/06/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta, demà 12 de juny, la cinquena edició del vi solidari ‘Sense Límits’. A més, recupera la...

La Cooperativa Agrària de Torelló inaugura una agrobotiga capdavantera en consum sostenible

01/06/2021

La Cooperativa Agrària de Torelló inaugura, el proper dijous 3 de juny, una agrobotiga capdavantera en el consum sostenible de forma integral. El...

Dóna la benvinguda a l'estiu preparant un deliciós gelat casolà d'avellanes

26/05/2021

En l’actualitat tenim gelats durant tot l’any, però quan comença la calor donem inici a la temporada alta d'aquest aliment icònic, sense dubte...

La marieta, símbol dels aliments sostenibles

18/05/2021

Tot i que molts productes que trobem al mercat estan produïts amb el sistema de producció integrada, són poc coneguts per la societat en general....

Nova imatge per als vins de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre

27/04/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que...

Muria Bio, gran triomfadora en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques

26/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa Mel Muria, ha rebut la màxima puntuació en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques...

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Som socis de:
Amb el suport de