Carregant web FCAC

Tret de sortida a “Molt fans del que és nostre”

02/07/2020

En un acte celebrat avui, al restaurant la Boscana de Bellvís, PROVACUNO presenta la nova campanya de promoció de la carn de vedella

Amb el lema “Molt fans del que és nostre”, la Interprofessional del boví presenta avui oficialment la nova campanya de promoció que té per objectiu posar en valor les bondats de la nostra carn de vacum i animar els consumidors a gaudir-la durant aquests mesos d’estiu, amb família i amics, després de tantes setmanes de confinament.

Eliseu Isla, de la cooperativa d’Ivars, representant del boví a la FCAC i alhora president de PROVACUNO, remarca la necessitat de què el consumidor reconegui el valor nutricional de la nostra carn de vedella i tot l’esforç que hi ha al darrera per part de cooperatives i ramaders: “Veterinaris i ramaders treballem sempre pendents del benestar del nostre bestiar i aconseguim ser cada dia més eficients en la reducció d’emissions”. Igualment, cal reconèixer el paper essencial de la ramaderia bovina en la prevenció d’incendis i en el manteniment del medi rural.

A Youtube hi podeu veure el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=8YrMaiCmH0Y

Altres notícies

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Castell d’Or destaca amb tres medalles al Concurs SAKURA Japan Women’s Wine Awards

08/03/2021

El grup Castell d’Or ha estat reconegut amb tres medalles al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de...

Nou Room Escape virtual 'Reconnecta' amb Celler Masroig

02/03/2021

El celler fa dies que està molt tranquil. Aquest virus estrany que ens ha fet quedar a casa impedeix que pugueu arribar al Masroig, quan abans, els...

Som socis de:
Amb el suport de