La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat blanca de Tudela i una de les més preuades i valorades per la gastronomia.
Com a novetat d’enguany, s’ha presentat la Crema de Carxofa Prat, feta artesanalment amb els excedents de la temporada anterior i amb la col·laboració de l’entitat social Espigoladors.
Amb aquest nou producte, es consolida la gamma de cremes ja existent de porros, carbassa i carbassó. També se segueixen ampliant altres gammes en afegir al clàssic paté de Carxofa Prat un toc picant, una nova varietat que també s’elabora conjuntament amb Espigoladors.
La Cooperativa Agrícola del Prat, que aplega una desena de famílies pageses, planta les carxofes els darrers dies de juliol per començar a collir-les a final d’octubre i durant tot l’hivern. Enguany s’han plantat un total de 468.000 soques.
El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...
La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...
Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...
La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...
L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...
La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h