Carregant web FCAC

Nous vins d'estiu!

Celler de Capçanes presenta els seus nous vins d'estiu: 'La Flor de Maig Blanc d'Estiu 5.5' i 'La Flor de Maig Rosat d'Estiu 5.5'

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a l’estiu: 'La Flor de Maig Blanc d’Estiu 5.5' i 'La Flor de Maig Rosat d’Estiu 5.5'. Aquests vins, amb només un 5,5% d’alcohol, ofereixen una experiència refrescant i lleugera, perfecta per gaudir durant els mesos més càlids?.

'La Flor de Maig Blanc d’Estiu 5.5' és un vi blanc que destaca per la seva frescor i vivacitat. Amb un perfil aromàtic que ressalta les notes florals i de fruita fresca, aquest vi és ideal per acompanyar aperitius lleugers, amanides i plats de peix, però també per acompanyar qualsevol moment de converses amb amics o per pal·liar la calor!?

'La Flor de Maig Rosat d’Estiu 5.5' presenta un atractiu color rosa pàl·lid amb una bombolla fina i ben integrada. Al nas, desplega intenses notes de fruita vermella com maduixes i gerds, acompanyades de tocs cítrics i florals. En boca, la seva delicada dolçor es combina amb una acidesa refrescant, oferint un final dolç i molt refrescant. Aquest rosat és perfecte per consumir molt fred (6-10ºC) en qualsevol ocasió, ja sigui com a aperitiu o simplement gaudint d’un moment “A la Fresca”?.

Amb aquestes noves propostes, el Celler de Capçanes reafirma el seu compromís amb la innovació i l’adaptació a les preferències dels consumidors, oferint vins de qualitat que s’ajusten a diferents estils de vida i moments de consum.

Font: Celler de Capçanes
Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya