Carregant web FCAC

Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts

Una iniciativa que manté l’esperit de compromís de la marca amb el sector ramader làctic català, proporcionant els productes de proximitat

30/11/2017

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques organolèptiques (aroma, textura, tast...) específiques, i un compromís més gran amb l’entorn. Tot, gràcies a l’alimentació ecològica que reben els animals productors de la llet.

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una alternativa de producte de valor afegit, també des de la proximitat, adaptat a un mercat on cada cop hi ha més demanda de productes ecològics i propers.

Llet Nostra ha editat un vídeo per a les seves xarxes socials on explica l’origen de la llet per fer els iogurts ecològics.

La nova gamma ecològica de producte fred de Llet Nostra s’inicia amb tres referències: iogurt natural de cabra, iogurt natural de vaca i iogurt desnatat natural de vaca. Les tres opcions es presenten en un envàs de vidre amb paquets de cartró de dues unitats.

Els tres nous productes disposen del segell de certificació ecològica de la Unió Europea i del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat pública de control encarregada d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics del país.
 

Més enllà del mercat, el compromís amb el sector

La introducció dels nous iogurts ecològics de llet de cabra a l’oferta de Llet Nostra respon a la voluntat de la marca d’ampliar la seva gamma de producte fred però també de reafirmar el seu compromís fundacional d’afavorir la producció ramadera del sector català.

Llet Nostra, per primera vegada, comença a comercialitzar productes derivats de la llet de cabra, i ho fa des del suport per part de les seves cooperatives al sector primari afí, com és el de la llet de cabra. Actualment, el sector de productors catalans de llet de cabra ecològica està molt atomitzat i en vies de desenvolupament constant. Des de Llet Nostra, es busca la col·laboració amb el sector caprí.
 

El mercat agrari ecològic en creixement constant

Els productes agroalimentaris ecològics mantenen un creixement constant en facturació, superfície i consum a Catalunya. Segons les darreres dades, el 2015, el sector va facturar un 38% més que l’any anterior, i va arribar als 400 milions d’euros, segons les últimes xifres del Consell Català de la Producció Agrària  Ecològica (CCPAE). Pel que fa a ramaderia (vaquí, oví, equí, avicultura, d’apicultura...), el 2016 van augmentar en un 5% les explotacions respecte de l’any anterior, fins a arribar a les 843 explotacions a tot Catalunya.

Llet Nostra és un producte local per al consumidor local, que cuida la qualitat i garanteix un preu just per al ramader. És, doncs, un projecte que fomenta el desenvolupament del territori i que ajuda a fer sostenible el sector ramader i el món rural català.

Creada el 2003, és la marca líder de llet en bric a Catalunya des de 2011. Actualment comercialitza 28,6 milions de litres de llet i factura 20,6 milions d’euros l’any.

Altres notícies
01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya