Un grup format per escriptors i fotògrafs estrangers del món del vi, molt influents en el seu àmbit, varen visitar ahir el Celler Modernista de Nulles. La visita estava organitzada per la prestigiosa publicació Wine Pleasures promotora de els “50 Great Caves”, i forma part d’una acció per donar a conèixer tant al consumidor final, com al professional del vi i cava (tendes importadors i mitjans de premsa) els caves que han tingut les més altes puntuacions en la última publicació dels “50 Great Caves”, com és el cas del Adernats XC de la Vinícola de Nulles. Un altre dels objectius d’aquesta acció és promoure internacionalment els cellers que realitzen accions enoturístiques potenciant-les a través d’articles de premsa, tant en els mitjans tradicionals com en els digitals.
Els visitants varen poder gaudir d’una visita a les vinyes i al Celler Modernista, un tast de vins i caves Adernats, finalitzant amb un sopar ViNitCultura maridat sota els arcs modernistes, que convidava a endinsar-se en un ambient encisador acompanyats d’un fil musical amb la llum d’espelmes i entorxes. El sopar va ser elaborat pel prestigiós xef Àngel Solé que va preparar un menú especial per l’ocasió.
A les poques hores de la seva visita els periodistes ja han elaborat la primera crònica internacional, a més d’una gran quantitat de publicacions en les xarxes socials amb les seves agradables sensacions, tant per la seva visita a la catedral del vi com per la gran qualitat dels vins i caves Adernats que varen provar, a més de ressaltar l’inoblidable experiència que varen viure.
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h