La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a la venda el iogurt natural cremós en format granel. La Fageda va començar a fabricar iogurt natural cremós l’any passat en galledes de 3 kg per al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara ha arribat a un acord amb l’empresa catalana Granel Community perquè els consumidors puguin comprar a granel el iogurt cremós d’aquesta marca en 5 de les seves botigues, concretament a Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú. Les botigues disposaran de neveres dispensadores que permetran comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i servir-se en envàs biodegradable. Un cop a la nevera de casa, es recomana consumir-lo durant els 4 dies següents. Aquesta modalitat de iogurt és una evolució del iogurt de granja que La Fageda fabrica des de fa 26 anys. Té una textura cremosa que evoca la untuositat d’un iogurt grec, però a diferència d’aquest no conté nata afegida. Tampoc no porta sucre afegit, és poc àcid i sobretot, molt versàtil. Això vol dir que té moltes possibilitats gastronòmiques. Tant és un plaer menjar-lo sol, com elaborar amb ell les pròpies receptes o idear postres gurmets.
D’altra banda, La Fageda prepara el llançament, pel primer trimestre del 2020, d’una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo. Es tractarà de la família de iogurts “Cremosos”: el natural, el natural desnatat i el natural amb sucre de canya. L’envàs de cartró de 500 g és especialment sostenible i es pot reciclar com a residu de paper i cartró. Una tecnologia nova i un producte amb la qualitat de sempre, resumeix Oriol Gol, director d’Innovació de La Fageda.
Sílvia Domènech, directora comercial i de màrqueting, ho resumeix així: El compromís de la nostra marca ha sigut sempre fer productes bons i saludables. A aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda”.
L’any passat La Fageda va produir 11.000 tones de iogurt a les seves instal·lacions de Santa Pau, essent-ne el segon fabricant a Catalunya.
La Fageda va néixer a Olot ara fa 37 anys. 5 anys més tard es trasllada a la finca actual de Mas Els Casals, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, on hi desenvolupa diverses activitats agropecuàries. A banda de portar una granja de vaques de llet i fabricar iogurts i postres làcties, elabora gelats i melmelades. El 60% de la plantilla de la fundació presenta una discapacitat psíquica o un malaltia mental crònica. També presta serveis d’habitatge, ocupacionals i de lleure.
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h