La FCAC va organitzar, ahir dijous, una jornada, amb la col·laboració de Cajamar i Cooperativas Agro-alimentarias de Aragón, per tenir una visió global del model de producció d’ametlla a Califòrnia de la mà d’un dels seus experts, David Doll, investigador de la Universitat Davis de Califòrnia.
En la jornada, en què hi van participar membres de cooperatives d’Aragó, València i Catalunya, es va tenir l’oportunitat d’aprofundir en les tècniques de cultiu, la gestió de l’aigua de reg, les plagues i les malalties, entre les quals la Xylella fastidiosa. També es va exposar una imatge general de les perspectives comercials i de la història del cultiu per entendre el context de la seva producció.
Califòrnia representa el 80% de la producció mundial d’ametlla, té un sector molt ben estructurat que inverteix grans recursos en la recerca i la investigació, el coneixement dels mercats i l’estudi dels beneficis per a la salut d’aquesta fruita seca, a més de la seva promoció a diversos països del món.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...
Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...
Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...
La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h