Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week.
El grup ha apostat per continuar posant en valor els seus orígens amb una nova imatge que vol captar l’essència natural d’on neixen els seus vins. La marca presenta una imatge d’estil actual i artístic. Les noves etiquetes s’inspiren en la natura, la flora, la fauna i l’entorn, amb una voluntat d’obertura al gaudir i als sentits. Els vins 'Castell d’Or' capturen l’essència de la terra on els pagesos tenen cura dels ceps i els fruits. El vent, la terra, el clima, les flors silvestres i la fauna forgen el caràcter d’aquests vins.
Inspiració: naturalitat i elegància
En aquest sentit, la marca transmet el caràcter del producte amb una nova imatge basada en la naturalitat i l’elegància. Cada etiqueta captura subtilment els trets claus que defineixen cada proposta enològica. Castell d’Or, guardonada com a millor celler de Catalunya 2023 pels seus productes, realitza una aposta per tal de transmetre als consumidors la seva vinculació amb la natura, la terra i la qualitat. Cada vi elaborat amb una varietat diferent o un cupatge de diverses varietats és representada amb una il·lustració que captura la seva essència i característiques, en forma d’una porta oberta, per connectar amb l’origen natural i sensorial de cada proposta.
A més de la renovació de la imatge, Castell d’Or també presenta diverses novetats en la seva gamma de vins. S’incorporen noves varietats, com ara garnatxa blanca i garnatxa negra de vinyes velles de la Terra Alta, que prometen sorprendre els paladars més exigents.
L’experiència i els sentits del consumidor
Amb aquesta renovació, Castell d’Or reafirma el seu compromís amb l’excel·lència enològica i la innovació constant. Busca situar al consumidor al centre i millorar la seva experiència, evocant sensacions i emocions que es troben a la natura, com la presència de fauna, les flors silvestres que envolten les vinyes, la brisa, els ocells i l’harmonia de la natura destacant el seu valor en tot el procés d’elaboració.
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h