Carregant web FCAC

Falset Marçà amplia horaris i espais de tast a l’estiu

Amb l’objectiu de seguir potenciant l’enoturisme al Priorat i adaptar-se a les noves demandes, la Cooperativa potencia l’oferta de visites

02/07/2015
Sala de Tast de la Cooperativa Falset Marçà
Sala de Tast de la Cooperativa Falset Marçà © Cooperativa Falset Marçà

La Cooperativa Falset Marçà manté l'aposta per l'enoturisme al Priorat durant els mesos d'estiu i la reforça amb l'obertura de la sala de tast cada dia de la setmana perquè els visitants puguin descobrir els vins del celler centenari fora dels horaris de visita de la Catedral del Vi, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell.

La sala de tast romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí i tarda* per acollir tots els visitants que vulguin tastar vins de les diferents gammes que elabora el celler de la DO Montsant, principalment Ètim i Castell de Falset.

L'ampliació d'activitats demostra la voluntat de seguir millorant l'oferta enoturística que també es fa palesa amb una programació regular de visites al celler per la tarda. Fins ara, la visita "Arquitectura i vi" només es podia realitzar en horari de matí i aquest estiu també s'han programat de dilluns a dissabte a les 16.30h per donar més opcions als visitants.

Al mes d'agost, Falset Marçà recupera les visites a "Sol i Serena" que permeten tastar els singulars vins ranci i dolços del celler coincidint amb el capvespre. Al terrat de la Cooperativa i just en el moment en què es pon el sol, el celler proposa un tast de vins amb un mosset que prepara l'Hotel Hostal Sport. "Sol i Serena" tindrà lloc els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d'agost i cal efectuar reserva prèvia per disposar d’entrada.

Cal recordar que la Cooperativa Falset Marçà ha obtingut el I Premi Enoturisme de la DO Montsant per "haver bastit una sòlida oferta que complementa amb la seva activitat vinícola i contribueix a la promoció turística del territori". El jurat de la DO Montsant ha reconegut la proposta enoturística de Falset Marçà amb el guardó i aquesta referència:

La Cooperativa Falset Marçà ha definit una programació regular, estable i diversificada, ha cercat la complicitat i la col·laboració amb altres agents turístics i promotors culturals de la zona, i ha estat peça clau en l’impuls d’iniciatives turístiques d’abast comarcal. En els darrers anys, el nombre de visitants que han gaudit de l’espectacularitat del seu celler modernista, dels seus vins i la seva història no ha parat de créixer. El passat 2014 van ser més de 7.000 persones les que van prendre part d’alguna de les activitats enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà.

 

Programa de visites

Arquitectura i vi (visita estàndard)
De dilluns a divendres: 12h i 16:30h
Dissabte: 16:30h

La visita d'en Blai (visita teatralitzada)
Dissabte i diumenge: 12h

Sol i Serena
Dissabtes del mes d'agost: 1 - 8 - 15 - 22 - 29
Per participar en aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia, com a mínim amb 5 dies d'antelació. Places limitades.
També es pot reservar per a grups de mínim 10 persones, altres dies de la setmana.

*Horari d'obertura de la Sala de Tast
MATÍ: de 10.30h a 12h (just abans de l'inici de la visita)
TARDA: de 18h a 19.30h (just en acabar la visita)

 

Més informació

Propostes enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya