Carregant web FCAC

Teràpia de Shock canta a les vaques de La Fageda

La Fageda i Teràpia de Shock presenten el videoclip de la cançó amb les vaques de La Fageda al Palau de la Música Catalana

07/07/2015

Per tercer any consecutiu, La Fageda inicia la seva temporada d’estiu i de gelats amb un acte al Palau de la Música de Barcelona. Enguany es presenta el vídeo enregistrat a la granja de La Fageda amb el vocalista de Teràpia de Shock, Ferran Massegú. Seguidament el grup farà una actuació en directe. L’acte, que presentarà Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, es clourà a la mateixa sala Orfeó Català del Palau, amb una demostració de receptes de gelats de La Fageda i maridatges amb melmelada de la mateixa marca a càrrec de Neus Rabionet, cuinera de Ripoll que ha treballat en diferents restaurants amb estrella Michellin i que actualment ho és de La Fageda.

En acabar l’acte, s’oferirà als assistents un tast de gelats de La Fageda.

La Fageda és una entitat sense ànim de lucre amb prop de 300 persones, 60% de les quals presenten malaltia mental o discapacitat intel·lectual, que fabriquen iogurts, postres làctiques, melmelades i gelats o presten serveis de jardineria. També hi ha usuaris del Taller de teràpia ocupacional i de llars-residència.

Teràpia de Shock és un grup de pop-rock creat l'any 2006 per uns joves de les Preses (la Garrotxa). Són especialment coneguts pel tema “Sense tu”, autèntic hit musical i banda sonora de la sèrie “Polseres vermelles”. El grup està oferint aquest estiu una gira de concerts per Catalunya presentant el seu darrer treball 100.000 històries.

 

Més informació

Dia: dimecres 8 de juliol de 2015
Hora: 17.45h
Lloc: Palau de la Música Catalana (C. Palau de la Música, 4-6)
Vídeo teaser de l’actuació de Teràpia de Shock a la granja de La Fageda

Altres notícies
02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya