Carregant web FCAC

Teràpia de Shock canta a les vaques de La Fageda

La Fageda i Teràpia de Shock presenten el videoclip de la cançó amb les vaques de La Fageda al Palau de la Música Catalana

07/07/2015

Per tercer any consecutiu, La Fageda inicia la seva temporada d’estiu i de gelats amb un acte al Palau de la Música de Barcelona. Enguany es presenta el vídeo enregistrat a la granja de La Fageda amb el vocalista de Teràpia de Shock, Ferran Massegú. Seguidament el grup farà una actuació en directe. L’acte, que presentarà Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, es clourà a la mateixa sala Orfeó Català del Palau, amb una demostració de receptes de gelats de La Fageda i maridatges amb melmelada de la mateixa marca a càrrec de Neus Rabionet, cuinera de Ripoll que ha treballat en diferents restaurants amb estrella Michellin i que actualment ho és de La Fageda.

En acabar l’acte, s’oferirà als assistents un tast de gelats de La Fageda.

La Fageda és una entitat sense ànim de lucre amb prop de 300 persones, 60% de les quals presenten malaltia mental o discapacitat intel·lectual, que fabriquen iogurts, postres làctiques, melmelades i gelats o presten serveis de jardineria. També hi ha usuaris del Taller de teràpia ocupacional i de llars-residència.

Teràpia de Shock és un grup de pop-rock creat l'any 2006 per uns joves de les Preses (la Garrotxa). Són especialment coneguts pel tema “Sense tu”, autèntic hit musical i banda sonora de la sèrie “Polseres vermelles”. El grup està oferint aquest estiu una gira de concerts per Catalunya presentant el seu darrer treball 100.000 històries.

 

Més informació

Dia: dimecres 8 de juliol de 2015
Hora: 17.45h
Lloc: Palau de la Música Catalana (C. Palau de la Música, 4-6)
Vídeo teaser de l’actuació de Teràpia de Shock a la granja de La Fageda

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya