Carregant web FCAC

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

Del 12 al 29 d'agost, es podran degustar en més de 12 restaurants i allotjaments del Priorat els productes més típics de la zona: tomàquet, vi i oli

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de la Tomaca del Priorat, que se celebrarà els dies 21 i 22 d'agost, per tal de fer palesa de l'essència i tradició gastronòmica de la comarca.

"Sempre estarem al costat de les iniciatives que puguin afavorir i donar a conèixer els productes de la terra"

L'acte d'inauguració que es va celebrar el passat dilluns 2 d'agost, va tenir la presència de diferents personalitats, entre elles el senyor Andreu Fernández, president del Celler Masroig, on va expressar que "sempre estarem al costat de les iniciatives que puguin afavorir i donar a conèixer els productes de la terra".

Més de quinze dies on els establiments participants oferiran plats i degustacions amb productes de primera qualitat recol·lectats de l'horta del Priorat; acompanyats d'oli d'oliva verge extra DOP Siurana i vins de la DO Montsant, ambdós del Celler Masroig. A més, per arrodonir les jornades també s'ofereixen experiències que inclouen dos dies d'allotjament amb esmorzar inclòs. També es podrà gaudir d'activitats enoturístiques al Celler Masroig, a través de reserva prèvia.

Els hotels, hostals i restaurants que participaran en aquesta jornada són: Mas del Salin, Lo Refugi Gastrobar, Hotel-Hostal Sport, Apartaments Baronia - l'Escoleta, Mas Trucafort, Hotel i Restaurant Lotus Priorat, Restaurant El Cairat, Restaurant Brichs, Cal Salut, Hotel - Restaurant Cal Llop, Mas Ardèvol.

Durant l'acte de presentació, els periodistes i assistents van degustar els vins i els olis del Celler Masroig i un tast de tomaca del Priorat.

Font: Celler Masroig
Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya