El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La celebració, batejada com la Festa d’Empordàlia: presentació del nou 'Oli de Pau', està oberta a tothom i té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli per tal de satisfer les inquietuds dels més curiosos.
Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou 'Oli de Pau'. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’'Oli de Pau' en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. La festa d’enguany té un sentiment especial, ja que l’any passat no es va poder celebrar degut a la pandèmia.
La Festa d’Empordàlia se celebrarà a l’exterior de la seu de Vilajuïga i inclourà un tast del nou 'Oli de Pau', un esmorzar popular maridat amb els vins del celler, música en directe i comptarà amb l’actuació dels gegants de Vilajuïga. Així mateix, hi haurà una jornada de portes obertes, es podrà pujar al Trenet de Roses i gaudir d’una ruta gratuïta per les oliveres centenàries d’argudell i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’'Oli de Pau'. La Festa començarà a les 10 del matí i acabarà al migdia, jornada festiva, i oberta a tothom.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’hivern, de l’1 d’octubre al 31 de març, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 19h a Pau, i de 9.30h a 19h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.
'Silvaurum' és un oli d’oliva verge extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona),...
A principis de maig es va celebrar, a Olite (Navarra), la 10a edició de Garnatxes del Món. En el concurs, d’àmbit internacional, prop de 900...
L'associació empordanesa sense ànim de lucre We Love Uganda ha engegat una campanya de micromecenatge amb l'objectiu de recollir fons per garantir...
Els caves de Castell d’Or han tornat a brillar al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de vi més...
Per segon any consecutiu, el celler Empordàlia celebra la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels i adquirint les roses...
Davant el constant canvi en què es troba el món, i les noves formes de consum i la demanda d’un públic més jove, han fet que Celler Batea es...
L’Avellanera, de la Selva Camp, inicia la seva campanya de Setmana Santa amb la comercialització d’exquisides mones de Pasqua. La...
Castell d’Or ha obtingut quatre medalles al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemanya dues vegades a l’any. En la seva...
Som terra, som força, som cooperativa
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8 a 15 h
Estiu: dilluns a divendres de 8.30 a 14 h