Carregant web FCAC

Divendres 2 de març, a les 19.30h, a Vilassar de Mar

La Cooperativa Agrícola de Vilassar presenta el "Llibre del Centenari"

Un viatge teatralitzat a la història de l'entitat que ha esdevingut la principal cooperativa de subministres del Maresme

01/03/2018

La Cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar inicia, divendres 2 de març, els actes commemoratius del centenari de la seva fundació, el 14 de gener de 2018. El tret de sortida el donarà la presentació teatralitzada del “Llibre del Centenari”.

L’acte comptarà amb la col·laboració de “La Tropa Teatre” que farà una recreació dels 100 anys d’història de la cooperativa, i a continuació està prevista una taula rodona amb la participació de l’autora del llibre, Anna Lleonart; el professor i investigador vilassarenc Agustí Martí, i representants de la cooperativa.

En l’actualitat, la Cooperativa Agrícola de Vilassar és la principal comercialitzadora de subministres del Maresme, amb una xifra de negoci de 5 milions d’euros anuals i 85 socis.

L’objectiu és “ajudar el pagès associat en el desenvolupament de les tasques agrícoles” i per això, l’activitat se centra en el subministrament de productes com adobs, reg, fitosanitaris i servei de tractor;  així com l’assessorament sobre el seu ús.

Igualment, té oberta una agrobotiga i gestiona diverses parades a Mercabarna per donar sortida als productes hortícoles dels associats.

L’activitat dels socis se centra majoritàriament en la producció de planta ornamental. També es dediquen a productes hortícoles, flor tallada per a floristeries i altres activitats de jardineria.

L’acte central de celebració del centenari amb els socis i familiars serà el dissabte 10 de març a “Villa Bugatti” (Cabrera de Mar).
 

Més informació

Presentació teatralitzada del “Llibre del Centenari” Cooperativa Agrícola Vilassar
Divendres 2 de març | 19.30 h
Sala M. Roser Carra. Espai Cultural Can Bisa | C. Montserrat, 8 – VILASSAR DE MAR

Altres notícies

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Castell d’Or destaca amb tres medalles al Concurs SAKURA Japan Women’s Wine Awards

08/03/2021

El grup Castell d’Or ha estat reconegut amb tres medalles al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de...

Nou Room Escape virtual 'Reconnecta' amb Celler Masroig

02/03/2021

El celler fa dies que està molt tranquil. Aquest virus estrany que ens ha fet quedar a casa impedeix que pugueu arribar al Masroig, quan abans, els...

Som socis de:
Amb el suport de