Carregant web FCAC

Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018

Durant la fira, el xef va realitzar diversos showcookings amb diverses varietats d’ambdues marques de mel presents al Canal Horeca

29/11/2018

Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria, ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, destinada al Canal Horeca.

L’edició d’enguany de la fira gastronòmica, celebrada a Girona del 18 al 20 de novembre, ha comptat amb 250 empreses expositores i ha batut récords de participació amb més de 25.000 visitants. artMuria ha estat una de les marques més admirades i fins al seu estand s’hi han apropat personalitats com el President de la Generalitat, Quim Torra, o la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Durant les dues jornades de fira, el xef de Mel Muria, Rafel Muria, conegut al món gastronòmic com el ‘Xef de la Mel’ i sisena generació de la família Muria, va realitzar diversos showcookings que van atreure a molta gent a l’estand d’artMuria: molts visitants i cuiners professionals van apropar-se per descobrir la seva singular aposta per la innovació en l’alta cuina i la cerca de noves dimensions gastronòmiques i de contrastos amb la mel als seus plats.

Rafel Muria també va actuar com a ambaixador de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, composada per de cinc varietats de mel convencional, cinc de biològiques i cinc en format específic pel Canal Horeca (Farigola, Eucaliptus, Taronger, Mil Flors i Romaní). La col·lecció també compta amb paquets individuals de bresca i pots de pol·len fresc.


Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel d'altíssima qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que a dia d’avui exporta a més de 15 països.

Altres notícies
02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya