Carregant web FCAC

Llet Nostra regala horts urbans als seus consumidors

Llet Nostra inicia una campanya de promoció per fomentar valors sostenibles com el reciclatge i el cultiu d’hortalisses al balcó

08/06/2015

Llet Nostra, la llet de les cooperatives catalanes, premia els seus consumidors que, com la marca, comparteixen valors de sostenibilitat. Per això anima a reutilitzar els seus brics de llet com a testos per plantar plantes i sortejarà 50 equips complets per poder disposar d’un hort urbà al balcó o a la terrassa consistents en: una taula de cultiu, substrat, eines i llavors. Aquesta iniciativa vol animar els consumidors de Llet Nostra a gaudir del plaer de plantar, veure créixer i consumir les hortalisses pròpies que s’han cultivat al balcó de casa. Una activitat relaxant, didàctica i que es pot fer en família.

Cada bric, una planta

La campanya preveu que els brics de Llet Nostra que s’estan comercialitzant actualment tinguin dibuixades unes línies per poder resseguir amb les tisores i, així, un cop s’hagi consumit la llet, s’obtinguin uns divertits recipients per poder plantar plantes. D’aquesta manera, Llet Nostra vol fomentar el valor del reciclatge així com el del coneixement del cicle vital d’una planta. A la web de la marca, www.lletnostra.cat, hi ha indicacions i consells de com fer aquests recipients.

Una foto amb premi

Les primeres 1.000 fotografies de brics de Llet Nostra reutilitzats com a testos que arribin a www.lletnostra.cat rebran un lot de llavors. I entre tots els participants es sortejaran 50 equips complets per fer un hort urbà al balcó o la terrassa consistents en: una taula de cultiu, un sac de substrat, un sac de fibra de coco i eines. Aquesta promoció finalitza el 31 de juliol.

Cultivar un hort és garantia de diversió familiar, menjar sa i aprendre un munt de coses. Disposar d’un hort urbà a casa és l’oportunitat d’estar en contacte amb la natura en plena ciutat amb tots els beneficis que comporta: fer una activitat relaxant, tenir una afició en què pot participar tota la família i assaborir el gust autèntic de les hortalisses fresques cultivades i collides per un mateix. A més a més, al web de Llet Nostra hi haurà recomanacions sobre com plantar i cultivar les hortalisses.

Sobre Llet Nostra

Llet Nostra va facturar, el 2014, 24 M€, un 4,84 % més que l’exercici anterior, i és marca líder en llet bàsica en bric a Catalunya per tercer any consecutiu, amb una quota de mercat, el 2014, del 11,8 %, segons Nielsen un 0,6 % més que el 2013.

Llet Nostra creix perquè respon a les inquietuds del consumidor actual, que està més sensibilitzat i dóna més valor a la qualitat, la proximitat de la producció i el compromís de la marca. Es tracta d’un consumidor responsable, que no es guia només pel preu sinó també per la qualitat del producte i pel projecte social i econòmic que hi ha al darrere, un projecte pilotat per ramaders experimentats que reverteix en el país. Llet Nostra basa els seus valors en l’origen cooperatiu, l’experiència, la qualitat i el compromís amb el sector ramader i els consumidors. Aquest projecte garanteix la sortida de la llet de les cooperatives sòcies i contribueix, així, a donar continuïtat al sector.

 

Contacte de premsa

Mariona Huguet
Punt i Coma (Departament Extern de Premsa)
mhuguet@punticoma.com

 

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya