Carregant web FCAC

Teràpia de Shock canta a les vaques de La Fageda

La Fageda i Teràpia de Shock presenten el videoclip de la cançó amb les vaques de La Fageda al Palau de la Música Catalana

07/07/2015

Per tercer any consecutiu, La Fageda inicia la seva temporada d’estiu i de gelats amb un acte al Palau de la Música de Barcelona. Enguany es presenta el vídeo enregistrat a la granja de La Fageda amb el vocalista de Teràpia de Shock, Ferran Massegú. Seguidament el grup farà una actuació en directe. L’acte, que presentarà Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, es clourà a la mateixa sala Orfeó Català del Palau, amb una demostració de receptes de gelats de La Fageda i maridatges amb melmelada de la mateixa marca a càrrec de Neus Rabionet, cuinera de Ripoll que ha treballat en diferents restaurants amb estrella Michellin i que actualment ho és de La Fageda.

En acabar l’acte, s’oferirà als assistents un tast de gelats de La Fageda.

La Fageda és una entitat sense ànim de lucre amb prop de 300 persones, 60% de les quals presenten malaltia mental o discapacitat intel·lectual, que fabriquen iogurts, postres làctiques, melmelades i gelats o presten serveis de jardineria. També hi ha usuaris del Taller de teràpia ocupacional i de llars-residència.

Teràpia de Shock és un grup de pop-rock creat l'any 2006 per uns joves de les Preses (la Garrotxa). Són especialment coneguts pel tema “Sense tu”, autèntic hit musical i banda sonora de la sèrie “Polseres vermelles”. El grup està oferint aquest estiu una gira de concerts per Catalunya presentant el seu darrer treball 100.000 històries.

 

Més informació

Dia: dimecres 8 de juliol de 2015
Hora: 17.45h
Lloc: Palau de la Música Catalana (C. Palau de la Música, 4-6)
Vídeo teaser de l’actuació de Teràpia de Shock a la granja de La Fageda

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya