Carregant web FCAC

La Fageda presenta els nous iogurts sense lactosa i amb estèvia a Alimentaria

Un espai de showcooking, tastets i animació completen la seva participació a la Fira

20/04/2016
Iogurt desnatat de maduixa amb estèvia La Fageda
Iogurt desnatat de maduixa amb estèvia La Fageda
Iogurt desnatat natural amb estèvia La Fageda
Iogurt desnatat natural amb estèvia La Fageda
Iogurt natural sense lactosa La Fageda
Iogurt natural sense lactosa La Fageda

La Fageda presenta a Alimentaria diferents novetats, entre les que destaca el llançament de nous iogurts i el redisseny de l’embalatge dels mateixos. Tant pel que fa la renovació del packaging com a las noves referències de làctics, es tracta de la innovació més notòria que s’ha produït en els 23 anys de fabricació i comercialització de iogurts “La Fageda”. Les 3 noves referències són el iogurt sense lactosa i dos desnatats edulcorats amb estèvia: natural i amb gust de maduixa. La sortida al mercat dels nous productes, prevista per a la propera tardor, respon a una demanda dels consumidors desitjosos d’ampliar la gamma de desnatats, de manera que es mantingui la cremositat característica dels iogurts sencers. Els nous desnatats s’edulcoren amb estèvia natural i per tant no tenen contingut calòric. D’altra banda, s’atén una aspiració del col·lectiu d’intolerants a la lactosa, oferint-los un iogurt que manté tota la proteïna i el gust del iogurt original.

L’altre fet destacat és el format i les activitats que tindran lloc a l’estand d’Alimentaria, ja que a banda de la presència comercial i d’atendre proveïdors i clients, s’hi ha instal·lat un espai de maridatges per celebrar-hi Showcookings i oferir elaboracions gastronòmiques combinades amb melmelades. Tanmateix, el primer dia del saló, un percussionista sorprendrà els assistents amb una Jam Session realitzada amb els pots de productes de La Fageda. L’espai de cuina o Showcooking, centrat en els “maridatges” o plats que combinen amb les melmelades de La Fageda, estarà animat per reconeguts professionals de la gastronomia: David Pallàs, com a mestre xocolater, Daniel Jordà, mestre forner i Fàtima Gismero pastissera especialista en esferificacions, junt amb Neus Rabionet, antiga cuinera del Restaurant Ca l’Enric (*Michelin) i actualment responsable de cuina a La Fageda.

Amb la nova gamma de iogurts i postres, La Fageda arriba a les 21 referències. Les vendes de làctics durant el 2015 han estat de 14 milions d’euros, un 2% per sobre de l’any anterior.

La Fageda, creada a Olot l’any 1982, dóna feina o ocupació a 310 persones, la majoria de les quals presenta discapacitat psíquica o malaltia mental. A banda de fabricar productes i prestar serveis assistencials, La Fageda porta una granja de vaques i el manteniment de zones verdes i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

Més informació

PROGRAMA D'ACTIVITATS

UBICACIÓ ALIMENTARIA
INTERLACT, Pavelló 4, Nivell 0, Estand B-241

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya