La família Muria, apicultors des de 1810, ha llançat Bio Muria, una nova gamma de productes ecològics.
Muria va presentar aquesta col·lecció de producte natural i ecològic la passada setmana a la 25a edició de la Fira Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i aquesta setmana a Alimentària (Barcelona).
Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecològica, Mel de Sabors i Xarops i Suplements Alimentaris.
Mel Ecològica / Col·lecció d’11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.
Mel de Sabors / Col·lecció de 12 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d'abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.
Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3ª edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i taronja i les píndoles Defenmur, Estimur i Geliomur.
La família Muria, amb sis generacions d'apicultors, ha unit la tradició del saber fer dels seus antecessors, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.
A la finals de 2014 Muria va llançar artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc). Aquesta mel d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, es comercialitza en diversos formats i amb presentacions de luxe i es distribueix en països com França, Bèlgica, Holanda, Suïssa o el Regne Unit, entre altres. Els productes d’artMuria també són presents a Alimentària 2016.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h