La família Muria, apicultors des de 1810, ha llançat Bio Muria, una nova gamma de productes ecològics.
Muria va presentar aquesta col·lecció de producte natural i ecològic la passada setmana a la 25a edició de la Fira Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i aquesta setmana a Alimentària (Barcelona).
Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecològica, Mel de Sabors i Xarops i Suplements Alimentaris.
Mel Ecològica / Col·lecció d’11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.
Mel de Sabors / Col·lecció de 12 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d'abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.
Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3ª edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i taronja i les píndoles Defenmur, Estimur i Geliomur.
La família Muria, amb sis generacions d'apicultors, ha unit la tradició del saber fer dels seus antecessors, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.
A la finals de 2014 Muria va llançar artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc). Aquesta mel d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, es comercialitza en diversos formats i amb presentacions de luxe i es distribueix en països com França, Bèlgica, Holanda, Suïssa o el Regne Unit, entre altres. Els productes d’artMuria també són presents a Alimentària 2016.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h