Fundada l’any 1966, la cooperativa Girona Fruits celebra el pròxim divendres, 10 de juny, el 50è aniversari. Està prevista l’assistència de més de 200 persones vinculades a la cooperativa a l’acte commemoratiu que es farà a Mas Gelabert (Pals) i presidirà la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.
En el decurs de la celebració, està previst un homenatge a socis fundadors i treballadors de Girona Fruits. També s’ha preparat un recorregut per la història de la cooperativa mitjançant una exposició fotogràfica i activitats complementàries com photocall i música en directe.
Girona Fruits és una de les cooperatives més representatives del sector. Aglutina 25 socis que sumen una producció anual de 28.000 tones de poma acollides al sistema de protecció integrada, que garanteix la seguretat i la qualitat del producte al temps que preserva el medi ambient.
La cooperativa gironina té una central hortofructícola, amb més de 25.000 metres quadrats construïts al municipi de Bordils. Actualment duu a terme una inversió d’un milió d’euros en una nova línia que li permetrà encaixar més pomes. Exporta el 20% de la producció, amb presència creixent als Emirats Àrabs i Amèrica Llatina.
Convocatòria de Premsa
DATA: Divendres 10 de juny
HORA: 20 h
LLOC: Mas Gelabert (Serres de Pals, s/n - PALS)
*La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, i el president de Girona Fruits, Martí Ferrer, atendran els mitjans interessats.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h